Bárbara Rey és una de les candidates a participar a la pròxima edició de 'Supervivientes'

L'artista ja s'hauria sotmès a l'examinació mèdica per poder concursar i està negociant amb la productora

Bárbara Rey en una imagen de archivo
Bárbara Rey podria ser una de les participants de 'Supervivientes 2018' | Cedida

Ja ha sortit a la llum un dels altres noms dels candidats a participar en la vinent edició de 'Supervivientes'. Molts personatges públics estan en el punt de mira, però tan sols Alberto Isla ha estat reconegut oficialment com un dels qui formaran part del programa. Entre els possibles participants, s'ha mencionat a Toñi i a María Lapiedra, la dona i l'actual xicota de Gustavo González, respectivament.

Ara la protagonista és Bárbara Rey, que està negociant amb la productora la seva participació en el 'reality' que podria arrencar al març. De fet, segons indica el portal 'LOC', ja s'hauria sotmès a l'examinació mèdica que ha de superar qualsevol persona que vol anar a l'illa.

Negociant per prosperar econòmicament 

Un dels aspectes que s'estan valorant és què cobraria al llarg de l'emissió de 'Supervivientes 2018', una qüestió interessant, sobretot ara que es troba en una complicada situació econòmica. Encara que no ha volgut vendre dues de les seves propietats per solucionar els seus problemes.

Com que no es va desfer del seu immoble de Totana, a Múrcia, ni del de Puerto Banús, a Marbella, la seva economia no prospera. En realitat, l'artista va aconseguir rebre grans ofertes per la compra dels seus domicilis, però ella no ha donat cap passa endavant. Per això, s'ha centrat a remarcar la seva importància mediàtica i així aconseguir un bon pacte.

La seva relació amb el rei Joan Carles

Actualment, Bárbara estaria planejant visitar alguns platós de televisió per parlar de la relació que té amb el rei Joan Carles. Probablement, 'Sábado Deluxe' podria ser un dels escenaris on expliqués en profunditat el que fins ara tan sols ha dit a grans trets.

Dos altres grans cops

No només aquest és un dels motius pels quals està valorant participar en el 'reality', ja que fa poc també van robar-li diverses joies de luxe valorades en gairebé 200.000 euros, les quals encara no les ha recuperat.


D'altra banda, fa uns mesos va haver d'ingressar a l'hospital Montepríncipe de Madrid amb un pronòstic greu a causa d'una infecció bacteriana que li provocava molta febre, «bronquitis i insuficiència respiratòria». A més, els metges van detectar-li una protuberància sospitosa. Per aquesta raó, encara està a l'espera de saber si es troba en bon estat de salut com per participar en el concurs.


Comentaris

envia el comentari