Bárbara Rey plorant en un plató de televisió

Bárbara Rey confirma el rumor de l'embaràs i reconeix que serà dur perquè hi ha perill

Bárbara Rey és plenament conscient dels inconvenients

Bárbara Rey no ha tingut cap altra opció que confirmar tots els rumors d'embaràs que s'han generat al voltant d'una de les persones més importants de la seva vida. Encara que sap que és un procés dur, la vedet no ha pogut evitar emocionar-se.

Aquest dilluns 29 d'agost, el diari ABC va tenir l'oportunitat de parlar amb Sofia Cristo sobre un dels temes que últimament no para de rondar-li pel cap: la maternitat. Fa uns mesos, la filla de Bárbara Rey va anunciar per sorpresa que havia pres la decisió de tenir un fill amb el seu gran amic, Luis Rollán.

Gràcies a la complicitat i la connexió que hi havia entre ells, la DJ no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de tirar-se a la piscina. Tanmateix, avui dia, no se'n sap res. Ara, Bárbara Rey s'ha quedat sense paraules després de la confessió que ha fet la seva filla en relació amb el somni de convertir-se en mare.

Bárbara Rey resol tots els dubtes

Gràcies a l'entrevista d'aquest diari, Bárbara Rey ha tingut l'oportunitat de resoldre tots els dubtes sobre la idea de Sofia Cristo de convertir-la en àvia. La participant de realities va assegurar que, tot i que fa molt de temps que no té parella, no està tancada a trobar l'amor de la seva vida.

La vedette Bárbara Rey somrient a càmera en un esdeveniment de LivetCL
Bárbara Rey sempre ha estat al costat de la seva filla. | GTRES

«No estic tancada a l'amor, però ho estic vivint d'una altra manera, amb la gent que m'estima. Em sento plena. Amb el temps vas aprenent que, per ser feliç, no et fa falta ningú. La felicitat està en un mateix».

Encara que no està tancada a coincidir amb gent, per a ella, la persona més important és Bárbara Rey. «Estic molt orgullosa d'ella, de tot allò que ha lluitat per nosaltres, del seu sacrifici. Empatitzo amb les seves vivències, amb el seu dolor… La maternitat és un acte d'amor sense límits».

Pel que fa a la seva fracassada maternitat, Sofia ha confessat que, només anunciar que seria mare amb el seu amic, va tenir dubtes. «Ja vaig descartar tenir un fill amb Luis Rollán. Si ho faig, ho faré sola. Ser mare és una responsabilitat per a la qual temo no estar preparada. Em sembla que buscar un embaràs, en la meva situació, sola, és tant un acte de generositat com un d'egoisme», ha assegurat tot seguit.

«No ho tinc clar, sobretot quan parlem de portar una criatura a un món en crisi. Però es tracta d'una experiència única i no em puc quedar sense conèixer-la. Vull ser mare, però em fa pànic».

Sofía Cristo durant el mes d'hivern
Sofía Cristo parla de la seva maternitat. | GTRES

Bárbara Rey està molt orgullosa de com és la seva filla

Bárbara Rey no pot estar més orgullosa de Sofia. Durant aquesta entrevista, la DJ ha deixat al descobert alguns aspectes de la seva personalitat que, fins avui, havien estat ocults. «Soc molt espiritual. Crec en Déu i sento que l'univers et dona allò que treballes amb tota la teva ànima, perquè les coses no t'arriben si et quedes al sofà. L'amor, l'abundància i la salut depenen també del teu esforç».

A més, es considera «una noia independent, treballadora, amb molts somnis». Però allò que, sens dubte, l'ajuda a aixecar-se cada matí és la família. «Tinc dues mascotes que adoro, una mare a qui admiro cada dia més, un germà i una neboda pels quals donaria la vida. Tinc molts coneguts, però pocs amics».

«La gent creu que em coneix, però no. La televisió m'ha permès connectar amb històries molt reals que jo he explicat perquè he volgut obrir-me. A la llarga, m'ha ajudat com a teràpia, però també m'ha causat molt de dolor».