IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Bárbara Rey creu que el Rei Joan Carles I és el veritable pare de la seva filla Sofia

L'exvedette va confiar aquestes dades al periodista Santiago Arriazu

La exvedette prodria haber recibido dinero del CNI | Cedida

Daniellle Sánchez, la que va ser la dona del periodista Santiago Arriazu, revelava ahir, 27 de gener, al programa Sálvame Deluxe alguns dels secrets més íntims de Bàrbara Rey i de la relació que l'exvedettte va mantenir amb el rei Joan Carles I. Sánchez assegurava en l'entrevista que va escriure en un diari tot el que Bárbara Rey li explicava al seu exmarit. Entre les afirmacions que més enrenou van despertar va estar la qual relacionava a la filla d'aquesta amb el propi monarca.

Danielle Sánchez durante su entrevista | Cedida

 

El programa de Telecinco que la setmana passada ja entrevistava Hortensia, examiga de Bárbara Rey, decidia aquest cop parlar amb l'exdona del periodista Santiago Arriazu sabent que Bàrbara li va explicar moltes coses sobre la seva relació amb el Rei Emèrit. Així doncs, res més començar l'entrevista conduïda per Antonio Montero, Danielle comptava que «Bàrbara es va presentar a casa per demanar ajuda al meu marit, li explica que portava 17 anys amb el Rei i ho va fer de forma gairebé immediata, parlava molt. Tenia por i deia que se sentia vigilada per algun dels seus veïns. Volia diners i treball a canvi dels seus diners. El meu llavors marit va fer d'intermediari entre Bàrbara i el CNI».

A més, Sánchez do dubtat a assegurar que Bárbara Rey era convidada a les onomàstiques del Rei Joan Carles i que la Reina Sofia la rebia de forma molt educada perquè «sabia què feia feliç al seu marit». Així mateix també afirmava que la exvedette se sentia trist perquè el Rei era un home molt garrepa i poc detallista i que gairebé mai li feia NINGÚ regal malgrat que ella tenia molts detalls amb ell. Segons la seva versió del que va passar, la vedet va decidir fer unes presumptes gravacions perquè s'ho va aconsellar el seu modista: «Jo he vist les imatges que Bàrbara té amb el Rei i també el vídeo que es va gravar amb el Monarca. Eren moltes cintes, era avorrit ... Recordo que el Rei deia 'vull veure't en minifaldilla i sense calces'. Era poc elegant, també parlaven de la infanta Elena »assegurava Danielle.

La entrevistada aseguró que Bárbara Rey quería demostrar que su hija Sofía era hija del Rey Emérito | Cedida

 

No obstant això, el punt àlgid de la conversa va arribar quan l'entrevistada va fer un pas més enllà i va assegurar que: «Bàrbara volia pèl del Rei per tenir el seu ADN i demostrar que la seva filla Sofia és filla seva». Tot i no estar molt segura que aquestes afirmacions que l'exvedette va compartir amb Arriazu fossin verídiques, Sánchez sí afirmava que hi havia coses que havia viscut en primera persona com ara el dia en què «van entrar dues persones en escena amb un aparell per esborrar les cintes, però no van poder. El meu marit les va portar a la barbacoa per cremar-les, però llavors va aparèixer un helicòpter i les dues persones d'abans van marxar, no sense abans donar-li a Bàrbara una bossa d'esport plena de diners llardós, eren bitllets negres ... Jo no vaig voler tocar-lo, feia fàstic. Hi havia 50 milions de pessetes. Un 20% dels diners l'hi va donar al meu exmarit. Cada mes li van dir que rebria la quantitat de 5 milions.

De moment, l'exvedette prefereix seguir guardant silenci i no dir res al respecte més enllà del comunicat enviat per la seva advocada Teresa Bous desmentint algunes de les coses publicades; entre elles que hauria rebut diners per part del CNI o que hauria gravat al Rei emèrit, fins i tot que havia demanat al seu fill, en aquell temps menor, que ho fes.


Comentaris

envia el comentari