Bárbara Rey no esclareix si va mantenir una relació amb el rei Joan Carles I

La vedet participa en l’última edició del programa ‘Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition’, i en el capítol d’aquest dimarts va ser preguntada pel seu suposat ‘affaire’ amb el monarca espanyol

Bárbara Rey sempre acaba sent protagonista de les polèmiques més sonades i escandaloses del país. Les sospites sobre una possible relació entre la vedet i el rei Joan Carles I sempre han estat en l’aire, malgrat que cap dels dos ho ha confirmat mai.

Ara,  Rey s’ha convertit en una de les amfitriones de l’última temporada del programa ‘Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition’,  on comparteix pantalla amb Gloria Camila Ortega, Falete i Nicolás Vallejo-Nájera, conegut popularment com a Colate.

I, com no podia ser d’altra manera, entre plat i plat ha acabat sorgint la conversa més esperada: Colate li ha preguntat a Rey si els rumors sobre el seu suposat ‘affaire’ amb el monarca són certs, i la vedet no ha estat capaç de donar una resposta esclaridora i definitiva, de manera que la incògnita segueix estant en l’aire.

Rey va escollir un menú ple d’ingredients murcians

El programa va començar, com sempre, mostrant el menú que havia escollit Bárbara Rey per una ocasió tan especial. Tots els plats havien estat elaborats amb productes típics murcians, que és la terra d’on procedeix l’artista.

Un momento del program 'Ven a cenar conmigo'
Un moment del programa 'Ven a cenar conmigo' | Cuatro
 

Malauradament, Rey no es va poder lluir tant com li hauria agradat, perquè en l’últim moment li va caure una ampolla d’oli dins l’olla on havia cuinat el puré de coliflor. A més, la cua de bou tampoc li va quedar com per tirar coets, i això va fer que al final de la nit  s’emportés una puntuació bastant baixa per part dels seus companys.

Colate va intentar treure-li informació a la vedet

El fet és que, un cop van arribar els convidats i es van asseure a taula, de seguida va sortir el tema estrella de la vetllada: la veracitat dels rumors que envolten la vida privada de la vedet i que la relacionen de manera directa amb Joan Carles I.  Colate va ser l’encarregat de trencar el gel,  i qui més va insistir a l’artista perquè es confessés.

En aquest sentit, el germà de la xef Samantha Vallejo-Nágera li va preguntar si el sobrenom de la vedet  -que en realitat es diu María García-  era un indicador clar d’aquest polèmic ‘affaire’. Però Bárbara va ser molt taxativa i contundent, i va deixar clar que va adquirir aquest nom abans que Joan Carles fos proclamat monarca, i que realment va suposar un homenatge al veterà i popular actor Fernando Rey.

Montaje de Bárbara Rey y el rey Juan Carlos I
Muntatge de Bárbara Rey i el rei Joan Carles I | Cedida

 

Bárbara Rey no parla per por a ser denunciada

Però Colate no en va tenir prou, i va seguir insistint fins que Bárbara li va recomanar que anés a «’Sálvame’, que allí ho saben tot». Després que l’artista deixés clar que «no m’importa contestar, però responc el que jo vull i el que em dona la gana», va acabar assegurant que  «hi ha molts rumors que no són certs o que no són tal com s’expliquen».

Al final, no va ser capaç de confirmar ni de desmentir si realment havia mantingut una relació  amb el rei emèrit que anés més enllà d’una simple amistat, malgrat que les raons no es basessin només en la seva voluntat.  I és que, tal com va explicar Rey, «hi ha molta gent que viu explicant mentides. Jo podria donar molts noms... Però, com no vull que em demandin, callo».