Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Bárbara Rey parlant

Bárbara Rey reviu la seva nit d'amor amb Chelo García Cortés: «N'érem 5»

Bárbara Rey explica amb tot luxe de detalls què va passar aquella famosa nit

Aquell gran moment en què Bárbara Rey decidia confessar públicament que havia tingut una nit d'amor amb Chelo García Cortés ja s'ha convertit en història de la televisió.

Era el 2011 quan la vedet anava al 'Deluxe' i allà decidia obrir-se en canal. «Tu i jo, Chelo, i t'estimo, i sento molt que no m'hagin agradat les dones perquè hauria estat molt més feliç, hem tingut una nit d'amor», reconeixia i alhora deixava tothom impactat. Bárbara donava a entendre que no tenia cap altra opció, ja que poc abans Chelo García Cortés s'havia sotmès al polígraf, on li van preguntar directament per la que va ser una de les seves grans amigues.

«A mi no em va doldre que et preguntessin per mi al 'poli', em va doldre que vas ser tu qui vas permetre que ho fessin. Hauries d'haver-me trucat per decidir juntes què era el millor per a totes dues», assenyalava Rey.

Així, l'actriu no va tenir cap problema a explicar com havia estat aquella nit d'amor: «Va ser una cosa que va sorgir, perquè no vam pensar en cap moment que passaria això. Ella es quedava a casa meva, jo vaig venir de treballar i va sorgir. Em va fer un massatge als peus, ens mirem, ens vam tocar, ens acariciem i va sorgir. Després de fer-ho ens vam quedar estranyes. Parlem de tot i em vaig adonar que no era el meu camí. Em trobava bé amb ella, però era un amor fraternal que no podia arribar a una altra cosa», concloïa Bárbara donant lloc a un moment èpic que encara recordem avui dia.

Per la seva banda, Chelo explicava els motius pels quals havien decidit guardar-lo en secret durant tants anys. «Una vegada el meu pare em va preguntar si jo havia tingut relacions amb una dona. Li vaig dir que sí, però mai no vaig anomenar Bárbara perquè estava boig per ella. Per a ell, Bárbara era especial», assegurava.

No obstant això, aquesta versió que teníem ha canviat força al documental de Bárbara Rey, 'Una vida Bárbara', on totes dues han volgut recordar i explicar amb tot luxe de detalls què va passar aquella nit.

Primer pla de Bárbara Rey
Bárbara Rey ha sorprès tothom amb les confessions del seu documental. | Mediaset

Bárbara Rey recorda la nit d'amor amb Chelo García Cortés

És Chelo qui comença explicant que ella mai havia tingut una relació amb cap dona, que estava enamorada de José Manuel Parada, la seva parella aquell temps. Així, la periodista relata que tot es desenvolupava durant una nit de Cap d'Any, on van coincidir «Parada, un actor argentí, un actor català, María i jo».

Totes dues coincideixen que no saben com es va embolicar la cosa, però van acabar «tots cinc fent alguna cosa que no ens havíem proposat. I de sobte em veig allà amb Chelo i un actor al mig de totes dues, però ens independitzem del grup. Aquesta va ser la nostra famosa nit d'amor, que no va ser de dues, sinó de cinc», al·lega Bárbara Rey.

No obstant això, Chelo insisteix que va ser més d'una nit, però Bárbara ho desmenteix i deixa clar que no és cert. «No coincidim a les nits, no passa res», apunta la periodista entre rialles. «Si això era una orgia, doncs pràcticament vam estar més amb aquest noi que amb la resta», concreta la mare de Sofía Cristo.

No hi ha dubte que aquella nit marcava un abans i un després, sobretot per a García Cortés. «El que sí que et puc dir és que entre totes dues va passar una cosa meravellosa i em va fer entendre que soc una dona lliure que es pot enamorar i ficar-se al llit amb qui vulgui», apunta la periodista.

Cal destacar que aquesta confessió de Bárbara Rey en un programa de televisió ja fa més de deu anys es convertia en una autèntica bomba. I és que es van arribar a fer fins i tot samarretes.