Bárbara Rey no participarà en la nova edició de ‘Supervivientes’

Tot i que el seu nom sonava amb força per ser una de les protagonistes del concurs de supervivència de Telecinco, la vedette ha assegurat que no participarà

Bárbara Rey tampoc participarà en la nova edició de 'Supervivientes'
Bárbara Rey tampoc participarà en la nova edició de 'Supervivientes' | CUATRO

Quan queden pocs dies perquè comenci una nova edició de 'Supervivientes', Telecincoencara no ha donat a conèixer la llista definitiva dels concursants. I és que tot i que en diferents programes de la cadena s'han anat desvelant diversos noms de famosos que sí que viatjaran a Honduras, encara queden alguns noms per confirmar.

Una de les possibles protagonistes que sonava amb molta força per participar en el concurs de supervivència de Telecinco era Bárbara Rey, però sembla que finalment, la vedette ha decidit rebutjar la proposta i ella mateixa ho ha explicat a través de les seves xarxes socials.

Segons publica la revista 'Semana', Bárbara Rey ha utilitzat les 'stories' del seu Instagram per informar els seus seguidors que no hi anirà tot i que no ha especificat els motius de la seva decisió: «Jo anava a anar a 'Supervivientes', però ja no hi vaig».

Bárbara Rey diu «no» a 'Supervivientes'

D'aquesta manera, els fans de Bárbara Rey es tornaran a quedar amb les ganes de veure la vedette concursant a l'illa com ja els hi va passar en l'edició de l'any 2018, quan la productora també va intentar-ho sense èxit. I és que a la vedette no li va convèncer l'oferta de mig milió d'euros que li va oferir la productora i la va rebutjar. Així doncs, els seguidors del programa hauran d'esperar, com a mínim, a una altra edició del concurs per veure-la saltar des de l'helicòpter.

Una altra inesperada baixa

Un altre cas similar al de Bárbara Rey ha estat el de la guanyadora de la cinquena edició de 'Gran Hermano', Fresita. El seu nom també va sonar amb molta força per participar a 'Supervivientes 2019' però ella mateixa va anunciar, a través de les seves xarxes socials, que no viatjaria a l'illa i culpava d'aquesta decisió de la productora a Isabel Pantoja.

Fresita va utilitzar Instagram per informar els seus seguidors que tot i haver negociat amb Telecinco i Bulldog TV la seva participació en el 'realitie', finalment no participaria en la nova edició de 'Supervivientes': «Si, el meu perfil estava en negociacions, però finalment ha caigut per altres perfils nous i d'última hora».

A més, l'exguanyadora de 'Gran Hermano' va afegir un comentari fent referència a Isabel Pantoja, a qui responsabilitza de la seva no participació: «Va per vosaltres 'realities'... No per tenir més catxet ets més important... Tots som éssers humans... Jo cap endavant. #SiYoFueraCantanteHaríaConciertos».

Fresita responsabilitza a Isabel Pantoja de la seva no participació
Fresita responsabilitza a Isabel Pantoja de la seva no participació | INSTAGRAM

La llista dels concursants confirmats:

Els quatre presentadors de 'Supervivientes 2019'
Els quatre presentadors de 'Supervivientes 2019' | TELECINCO

 

A més del fitxatge estrella d'Isabel Pantoja per aquesta nova edició, Telecinco també  ha confirmat la participació a 'Supervivientes 2019' dels següents famosos: Colate Valejjo, exparella de Paulina Rubio, Omar Montes, els presentadors Carlos Lozano i Mónica Hoyos, el concursant d''Hermano Mayor' Dakota, el youtuber Oto Vans i la periodista Chelo García Cortés.


Comentaris

envia el comentari