IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

Bárbara Rey va deixar en penyora un diamant perquè Joan Carles li deixés diners

El mineral estava valorat en dos milions de pessetes

Cada vegada es coneixen més detalls de la relació entre Bárbara Rey i el rei Joan Carles. Ara ha sortit a la llum que en un moment determinat ella necessitava que el monarca li deixés «una forta quantitat de diners», segons determina El Español. Concretament parlem d'un milió de pessetes. Per això, li va deixar en penyora un diamant. Quan ell li va tornar, va resultar que estava valorat en dos milions de pessetes.

Bárbara Rey li va demanar un milió de pesetes, fet al qual el monarca es va oposar inicialment però, a causa de les pressions que va rebre per part seva, finalment va accedir. Això sí, ell no li anava a deixar els diners sense cap garantia. Va decidir que ella hauria de deixar una mica de valor en penyora. Ho va fer amb un diamant i, quin va ser la sorpresa? Quan va fer una taxació gemmològica, estava valorat en dos milions de pessetes! Així doncs, va decidir tornar-li-ho quan es va casar amb Ángel Cristo.

Aquesta informació s'ha conegut a partir de les anotacions de Pilar Urbano després de trobar-se diverses vegades amb Sabino Fernández Campo. Bárbara Rey era el tema central de les converses. En elles, es poden observar declaracions de cabdal rellevància com les de Sabino: «Hi ha diverses coses certes: el rei ha freqüentat aquesta dona; quan ella va amenaçar amb muntar un escàndol si no li donaven diners, el Cesid va fer una entrada i va registrar la seva casa». Així doncs, a causa de la sinceritat del context, ella mateixa li havia explicat alguns detalls sobre les suposades trobades entre tots dos.


Comentaris

envia el comentari