IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

Barcelona, entre les 12 destinacions turístiques més desaconsellades per la CNN

La llista contempla altres ciutats com Venècia o Dubrovnick

Barcelona és una destinació molt sol·licitada.
Barcelona, entre les 12 pitjors ciutats recomanades | Cedida

Cop dur per la ciutat de Barcelona. Si bé és cert que diversos moviments ciutadans de la ciutat comtal s’oposen obertament a l’arribada massiva de turistes a certes èpoques de l’any, també ho és que la capital catalana ha estat considerada una de les 12 ciutats que s’han d’evitar aquest 2018. Potser una bona notícia, per al col·lectiu esmentat.

La llista, de fet, l’ha dut a terme la ‘CNN’ i situa Barcelona entre les grans ciutats del món a eludir. El principal motiu pel qual els turistes no han de venir a Catalunya segons el mitjà dels Estats Units: el rebuig de la població local als turistes.

L’alternativa espanyola a Barcelona

La CNN situa València a l’altura de Barcelona. Segons ha recollit ‘Rac1’, la llista esmentada recomana que els turistes viatgin a la capital del Túria —sempre que vulguin evitar la ciutat comtal— perquè es pot passejar amb més tranquil·litat i sense problemes.

Crida l’atenció, però, que el llistat equipara Barcelona amb ciutats com Dubrovnick, a Croàcia; el Machu-Pichu, al Perú; o el Taj Majal, a l’Índia. I és que segons ha reportat la 'CNN' els turistes queden totalment advertits i desaconsellats d’acudir a Barcelona a la recerca d’unes vacances còmodes i tranquil·les.

Vista aèria de l'avinguda Paral·lel, a Barcelona
Vista aèria de l'avinguda Paral·lel, a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Venècia, un cas extrem

És el que assegura el mitjà esmentat. Per fer-ho, però, la 'CNN' s’ha basat en una dada més que cridanera: un restaurant de Venècia ha cobrat 1.100 euros a quatre turistes japonesos. El menú: quatre filets, un plat de peix fregit i aigua.

El cas ha obert un gran debat a Itàlia sobre l’abús que alguns dels establiments fan dels turistes. Ja sigui en restaurants, exposicions, obres públiques o venda de souvenirs, el govern transalpí creu que la solució passa per frenar de manera dràstica aquesta tendència.

També les autoritats venecianes ja s’han compromès a aturar uns fets, que han situat la seva ciutat entre les 12 destinacions turístiques més desaconsellades.


Comentaris

envia el comentari