INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Barcelona apareix en quart lloc a la llista de les ciutats espanyoles on més es lliga de festa

Concretament destaca la zona de María Cubí i Santaló, on hi ha una gran concentració de discoteques i bars nocturns
Barcelona és la quarta ciutat on més es lliga d'Espanya.
Barcelona és la quarta ciutat on més es lliga d'Espanya. | Cedida

La coneguda empresa de cites online Meetic ha creat ara una sorprenent llista de les destinacions espanyoles on més es lliga. Aquest recull, que ha cridat l'atenció de molts interessats en el tema, tracta els deu punts del territori on s'aconsegueix un major èxit en tot allò relacionat amb la part sentimental i sexual. El que més sorprèn és que entre aquestes destinacions, apareix en quart lloc una destinació catalana: una zona concreta de Barcelona.

Concretament, es tracta dels carrers compresos entre María Cubí i Santaló, situats a la part alta de Barcelona, els que concentren aquest alt nivell a l'hora de lligar. I és que cal recordar que precisament en aquests carrers se situen gran part de les discoteques més famoses de la capital catalana.

 

Així doncs, no és d'estranyar que molts trobin una parella durant les llargues nits pels locals barcelonesos. A la citada zona es poden trobar establiments tan reconeguts com la Discoteca Soho, l'Otto Zutz, Bling Bling, Sutton Club, Sala B o Luz de Gas. També destaquen altres noms com Be Cool, Costa Breve o Hot Bar.

 

La zona de María Cubí i Santaló acumula gran part de les discoteques de la capital catalana.
La zona de María Cubí i Santaló acumula gran part de les discoteques de la capital catalana. | Cedida

 

Una llista liderada per Badajoz

També sorprèn bastant que la primera ciutat a la llista no sigui Madrid o alguna altra metròpoli, sinó que en aquest cas el lloc on més es lliga de tot Espanya es Badajoz, concretament a la zona de Barri antic.

En segon lloc apareix el reconegut barri madrileny de Malasaña on també s'agrupen infinitat de locals de renom. En aquest cas destaquen alguns locals com Moroder Sound Club, BarCo, Sirocco, Clamores o NoLIta Club.

Tancant el top tres hi ha el barri de Ruzafa a València. Després de Barcelona trobem El Tubo a Saragossa; Montealto a la Corunya; el centre de Màlaga; el Nucli Antic de Viscaia; el carrer Alfileritos a Toledo i el carrer playa D'En Bossa a Eivissa.Comentaris

envia el comentari