IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Barcelona disposa del primer cafè on poder fer la migdiada

Un espai privilegiat on t’ofereixen el servei de poder descansar còmodament després de dinar

 

desconecta aquí, chilling @nappuccinocafe #chill #siestacafe #studentlife

Una publicación compartida de Nappuccino (@nappuccinocafe) el

És ben sabut que la dita catalana que «el bon català després de dinar sempre té son o fred», fa coherència als seus fets. A qui no li ha entrat mai aquella sensació que et ve de mica en mica d'hipnosis, que se't tanquen lentament els ulls i entres en un estat de son profunda d'uns breus minuts. Tanmateix, quantes persones disposen de temps per fer la migdiada després d'un bon àpat.

  

  

Aquest últim és el més complicat tenint en compte els horaris i ritmes de treball descontrolats que porta la societat avui dia. El fet de poder descansar uns breus minuts i poder aclucar els ulls uns minuts és tot un privilegi per algunes persones. Una bona bacaineta és sagrada per poder continuar amb força la dura jornada.

  

  

Però si no es disposa de temps o lloc a causa de factors externs que ho impedeixen, ja no és excusa per poder-la fer. La revista 'Time Out' ha descobert un lloc a Barcelona on et permet fer-ho. És tracta del Napuccino Cafè, «l'únic cafè on també pots fer una migdiada», situat al carrer Muntaner de la ciutat comtal.

Aquest cafè és molt acollidor amb unes instal·lacions pensades per a dormir durant uns minuts o unes hores. És un nou model de negoci —ben pensat—, en aquesta era en què estem constantment patint per la crisi econòmica actual, i que els emprenedors constantment s'estan reinventant.

La idea principal d'aquest cafè és que, «la gent hi vagi a descansar, però també a estudiar, llegir i passar una bona estona sense la pressa de saber que t'hi volen fora per tenir més clients». També disposen de wifi gratuït a més d'un espai chill out on poder descansar entre un oasi de silenci, amb endolls on poder recarregar la bateria del telèfon mòbil o connectar el teu ordinador. Un local innovador amb un espai molt tranquil.

 

Hemos cambiado la luz aquí también. Os gusta? #nappuccinocafe #siestacafe

Una publicación compartida de Nappuccino (@nappuccinocafe) el


Comentaris

envia el comentari