IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Barcelona embogeix amb un retrat d'Ada Colau convertida en 'Wonder Woman'

Les imatges del retrat s'han tornat virals a les xarxes

Imatge de 'Wonder Ada', el retrat de TVBoy que ha embogit Barcelona | Twitter

L'artista urbà TVBoy ha sorprès la ciutat de Barcelona amb la immortalització de la seva alcaldessa, Ada Colau, reconvertida en la versió catalana de l'heroïna Wonder Woman. El nou retrat, que es troba al carrer del Bisbe de la capital, ràpidament s'ha convertit en un fenomen viral a les xarxes i tothom n'ha començat a parlar. Segons el mateix TVBoy ha explicat en una ocasió, «m'agrada recuperar l'essència d'Andy Warhol i m'he inventat aquesta tendència artística». Des del 2005 treballa a la ciutat de Barcelona i ha exposat en diverses galeries, però és el que ell anomena «pop urbà» on es troba més còmode, ja que li permet crear «peces efímeres» al carrer amb la intenció que «provoquin una reacció de l'espectador», tal com ha recollit El País.

Sobre la seva nova obra protagonitzada per Ada Colau, l'artista afirma que «ha creat una ruptura, és el personatge del moment, em sorprèn i sé que a ella li encantaria tenir superpoders per poder solucionar tots els problemes». L'alcaldessa s'ha convertit en un nou nom a la llista de personatges immortalitzats per TVBoy, una llista on també figuren noms com el de Donald Trump.

L'artista també s'ha pronunciat a Instagram sobre els desperfectes que han aparegut recentment al retrat de Colau, i ha assegurat que «com totes les coses bones, sabia que no duraria gaire, i com era d'esperar algú ha intentat arrencar l'obra. L'alcaldessa, com a bon polític, té molts detractors i l'art urbà és efímer per essència... Però no ens rendim, m'hi passaré per a restaurar-la». Wonder Ada estava col·locada des d'ahir dilluns, 16 de desembre, però han trigat menys de 24 hores en fer-la malbé.


Comentaris

envia el comentari