Barcelona patirà afectacions en el servei de bus metropolità durant dotze dies

La vaga es portarà a terme del 12 al 23 de setembre

Autobús metropolità de la localitat de Barcelona. | BaixBus.

L’empresa d’autobusos Mohn ha anunciat que els seus treballadors estaran de vaga des del dia 12 fins al 23 de setembre. Per aquest motiu, algunes línies del servei d’autobús metropolità i del Nitbus de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) es veuran afectades durant tots aquests dies. En un comunicat, l’AMB ha explicat que l’aturament del servei afectarà les línies de Bus Metropolità 902, GA11 VB1, VB2, L80, L81, L82, L85, L86, L87, L88, L94, L95, L96, L97 i L99, a més de les línies de Nitbus N12, N13, N14, N15, N16 i N17.

Durant els aturaments s’han establert uns serveis mínims pel Bus Metropolità d’un 33% en hores baixes i un 50% en hores punta de tarda, entre dos quarts de sis i les vuit de la tarda. Pel que fa al Nitbus, els serveis mínims seran del 33%, i es garanteix, com a mínim, un autobús per línia. Cal destacar que els horaris d’aturament fan referència a l’hora de sortida des de la parada d’origen, per tant, els autobusos sempre faran la totalitat del seu recorregut i en cap cas finalitzarà el seu servei en punts intermedis del seu recorregut. A les hores que no estigui convocada la vaga, els autobusos circularan amb normalitat, tot i que es podria registrar alguna alteració en el servei.

L’AMB ha demanat disculpes per «la situació de conflictivitat» i l’alteració del servei. A més, aconsella als usuaris d’aquestes línies de Bus Metropolità que, durant la franja horària de la vaga, optin per altres alternatives de transport públic.


Comentaris

envia el comentari