IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Barcelona presenta el seu pessebre aeri

Barcelona ja té el seu pessebre per aquestes festes. Tot i que encara no està inaugurat, la ciutat ha matinat amb el tancat que anuncia l'arribada de l'estructura a la plaça de Sant Jaume, però aquesta vegada, la mateixa s'ha elevat per damunt de les tanques.

  

L'original reproducció consta de les diverses figures que s'inclouen dins de la reproducció, col•locades en unes petites columnes que les sostenen a uns cinc metre d'alçada, creant una peça mai vista fins el moment pels ciutadans de la capital.

Fins divendres no es podrà gaudir del pessebre en tota la seva esplendor, però pel moment ja es deixen veure les figures de metacrilat de 25 personatges. L'obra ha estat dissenyada per l'arquitecte Jordi Darder i instal•lada per l'Institut de Cultura de Barcelona, sorprenent per la creativitat mostrada, la qual s'allunya de les vistes anteriorment.

Les crítiques no han trigat en arribar

Com cada any, el pessebre de Barcelona no ha estat lliure de crítiques. Aquesta vegada, s'han avançat als esdeveniments, doncs arriben abans de ser inaugurat. Twitter ja s'ha fet ressò i han sigut molts molts els usuaris que han comparat les estructures que aguanten les figures amb les vares dels alcaldes.


Comentaris

envia el comentari