Rocío Carrasco

Rocío Carrasco, deteriorada per la batalla judicial amb Antonio David

La filla de Rocío Jurado no travessa el seu millor moment i ha estat víctima d'un ostensible canvi físic

Rocío Carrasco passa per una molt mala època a causa de la guerra als jutjats amb Antonio David Flores, i així ho demostra el seu aspecte físic. L'aspecte de Rocío no només ha empitjorat per l'envelliment a causa del pas del temps, sinó també per una deterioració física terrible  i intensificada per la batalla legal que manté amb la seva exparella.

El deteriorament Rocío Carrasco

Els anys entre judicis i acusacions, per part d'ella, de maltractament psicològic i físic al qual va ser sotmesa durant el matrimoni amb l'ex-guàrdia civil s'han anat interposant a poc a poc en la seva vida i han tingut un efecte negatiu en el seu aspecte. Darrerament, hem vist una Rocío Carrasco que no es preocupa per arreglar-se ni per maquillar-se, cosa que accentua encara més el seu canvi físic.

El tremendo deterioro físico de Rocío Carrasco
Darrerament, Rocío Carrasco no es preocupa per arreglar-se ni per maquillar-se | CATALUNYADIARI.CAT

Les conseqüències de la batalla judicial amb Antonio David Flores

Rocío Carrasco té 41 anys i en fa 10 que manté una batalla judicial amb Antonio David. Una guerra que no només ha afectat l'aspecte físic de la filla de Rocío Jurado, sinó també la relació amb els dos fills que tenen en comú: Rocío i David. Tots dos s'han posicionat a favor del seu pare i han perdut totalment la relació amb la seva mare.

Això no obstant, l'actual marit de Rocío —Fidel Albiac— li dona suport incondicional, igual que ho fa la seva amiga inseparable Terelu Campos. Malgrat estar centrada en la seva recuperació, Campos està al costat de Carrasco en aquests moments tan difícils.

Rocío Carrasco perd la batalla judicial

Rocío Carrasco s'havia esforçat molt perquè el jutge es posicionés a favor seu i dictés una sentència contra Antonio David. Malauradament, però, no ha estat així, ja que s'ha pogut saber que la sentència del magistrat exculpa Antonio David. Per tant, la filla de Rocío Jurado ha perdut la batalla judicial per maltractament que mantenia amb l'ex-guàrdia civil i la demanda ha quedat arxivada.

Rocío Carrasco y Antonio David llevan en pie de guerra 10 años
Rocío Carrasco perd la batalla judicial que mantenia amb Antonio David Flores | CATALUNYADIARI.CAT

 

La sentència ha estat un cop dur i una sorpresa per Rocío, ja que al març de 2017 tot indicava que havia guanyat la batalla. El Jutjat de Violència sobre la Dona núm. 1 d'Alcobendas va trobar «indicis racionals de criminalitat», però uns mesos més tard els tribunals van fer marxa enrere i van decidir arxivar la causa perquè no es podia acreditar l'existència d'un delicte per maltractament.

Sens dubte, això ha suposat una bufetada per Rocío Carrasco, a qui li costarà de recuperar-se. Ara, Rocío Carrasco i Fidel Albiac tenen la intenció de recórrer la causa per tornar a obrir el cas, encara que tot indica que no serà fàcil si no es troben noves proves que acreditin les acusacions de la filla de Rocío Jurado.