El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Batalla legal imminent: Kiko Rivera executa la seva venjança contra Isabel Pantoja

El Dj ha decidit prendre mesures legals contra la seva mare per recuperar l'herència de Paquirri

Kiko Rivera ens va sorprendre quan va decidir carregar contra la seva mare, Isabel Pantoja, amb l'especial 'Cantora, la herencia envenenada'. Ara, el Dj ha anat més enllà i finalment ha decidit cobrar-se la venjança. 

Kiko Rivera pren mesures legals contra la seva mare

Isabel Pantoja i Kiko Rivera no aconsegueixen posar-se d'acord. Tot i que Kiko ha intentat cridar l'atenció d'Isabel amb diverses entrevistes, finalment ha decidit allunyar-se dels mitjans de comunicació perquè la polèmica li estava passant factura. Mentrestant, la cantant ha venut les seves propietats més preuades per poder assumir els deutes i així fer les paus amb Hisenda.  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Han estat mesos plens de tensió, en què Kiko ha esperat impacient que la seva mare reaccionés i decidís retornar-li les seves pertinences. No obstant això, no ha obtingut resposta i és per això que finalment ha decidit prendre mesures legals.

Malgrat que el Dj ha volgut que Isabel Pantoja mantingui el contacte amb les seves netes, ara és molt difícil que mare i fill recuperin la seva relació. És més, la cantant podria estar molt cabrejada perquè uns notaris han anat fins a la seva finca per informar-la que el cas de l'herència de Paquirri es portarà als jutjats. Per tant, Pantoja haurà de donar explicacions si no vol sortir perdent.

El Dj demana informació i el 47,6% que li correspon de Cantora. Tot i això, Isabel Pantoja no és l'única implicada, ja que Agustín, germà de la cantant, ha estat titllat de ser la mà negra que mou tots els fils de la cantant. 

Isabel Pantoja es nega a rebre la notificació

Segons informa 'Okdiario', Kiko hauria intentat parlar amb la seva mare per evitar prendre mesures legals. Primer, va intentar notificar a la seva mare via certificat, però l'artista es va negar a recollir l'avís de correu. També, li hauria arribat una notificació al seu pis de Sevilla, però el porter de la finca va obeir les ordres de Pantoja i no va recollir la notificació. 

Finalment, els notaris s'han vist obligats a traslladar-se fins a Cantora per entregar-li en persona. De moment, no sabem si Pantoja es pronunciarà al respecte, però tot indica que no voldrà declarar davant els mitjans de comunicació. Ara bé, es rumoreja que la cantant podria preparar un documental com el de Rocío Carrasco per trencar el seu silenci.