Bea, la polèmica concursant de 'GH 6', espectacular després del seu pas pel programa 'Cámbiame'

Al principi no va voler tallar-se el cabell però al final ha resultat estar molt més maca
El canvi d'imatge de Bea 'la legionària' | Cedida

 

Quan Marta Torné va abandonar 'Cámbiame' i la va substituir Carlota Corredera, el programa va canviar una mica. Els divendres van fer un petit gir cap al «frikisme» fent incursió d'un 'Cámbiame Vip', on han transformat ja a Aramís Fuster i a Platania, un extravagant personatge de 'First Dates'. Ara li toca a una de les concursants més recordades de 'Gran Hermano', Bea la legionària, concursant de la sisena edició, qui va ser una participant molt polèmica. Bea vivia amb els seus pares i els malnoms eren: «Sóc la núvia de la mort» o «Guendolina». A més, no suportava els crits a la casa i era extremadament susceptible.

 

En sortir del programa va treballar a 'Crónicas Marcianas', i després de tres anys allunyada de la televisió va entrar a concursar en 'El reencuentro' on va ser expulsada disciplinàriament. Paral·lelament, en el 2010 va entrar com a concursant a 'Supervivientes', però va ser expulsada per l'audiència la segona setmana. Des de la seva última aparició a 'Sálvame' per explicar que havia sofert maltractaments del seu exmarit no havíem tornat a saber res més d'ella. Fins fa uns dies, quan va aparèixer a 'Cámbiame' per posar-se en mans dels estilistes i fer un gir a la seva imatge.

 

Bea al principi ha advertit a Pelayo que el cabell no se'l podia tallar perquè era molt important per a ella. Però l'estilista no li ha fet cas i s'han enfadat. No obstant això, al final la legionària ha sortit amb un canvi d'imatge espectacular i amb un rostre molt més alegre.

 

 Comentaris

envia el comentari