La millor amiga d'Ana Obregón explica el que els seus germans no s'atreveixen

Beatriz Rico parla en una entrevista sobre com viu la seva amiga el primer estiu sense el seu fill

Imatge d'Ana Obregón després de sortir de casa amb el cotxe
Segons ha explicat Beatriz Rico, Ana Obregón viu amb la seva germana Amàlia. | GTRES

L'actriu Beatriz Rico, una de les millors amigues d'Ana Obregón, ha parlat sobre l'estat actual de la mare d'Álex Lequio després de la mort del jove el passat mes de maig. «No està bé, com és normal, està sent tot molt dur, però té molta gent que l'estima, està amb la seva germana Amàlia que és un amor. Està molt però fixa't, se'm trenca fins a la veu. Ho està passant malament», ha dit Rico en una entrevista al digital 'El Español'.

Sobre la carta que va publicar a 'Instagram' fa uns dies, l'actriu asturiana va assegurar que «el que vaig escriure em va sortir del cor, l'Ana està amb mi sempre, sempre es diu que els bons amics sempre estan en els moments bons i en els dolents, i l'Ana ha estat amb mi en els dolents i en els dolents». En aquest sentit, ha afegit que «la gent sempre es queda amb la imatge d'una Ana feliç, contenta, potser amb un punt de frivolitat, però no. Ana, sobretot, és molt bona gent, té molt bon fons».

Preguntada si té ganes de fer-li una abraçada, l'actriu va confessar que «ara les abraçades ens les donem de manera virtual perquè no podem d'una altra manera, tant de bo molt aviat pugui, no sols a ella, també a tots. A la meva mare fa molt que no li faig una abraçada, em costa molt però és el que ens toca. Mascareta i anar amb molt de compte, el virus no és una broma».

Les emotives paraules de Beatriz Rico a Ana Obregón

Una setmana després de la mort d'Álex Lequio, l'actriu Beatriz Rico va voler homenatjar públicament a Ana Obregón, excompanya seva a la sèrie 'A las once en casa' i que va mostrar una gran generositat amb els mitjans de comunicació, malgrat l'enorme dolor que suposava la pèrdua del seu fill.

Beatriz Rico va escriure un emotiu fil en el seu perfil de Twitter: «Ja ha passat una setmana, i ara em sento amb ganes i forces per a explicar-vos qui és Ana Obregón», assegurava l'actriu. Rico relatava que va conèixer la biòloga a la sèrie 'A las 11 a casa' i, poc després, es va adonar de la personalitat especial de l'actriu: «Ana estava sempre de bon humor. La vaig veure rodar amb lesions, dolors, fins i tot un dia va venir amb febre molt alta i mai es va queixar ni va fer mala cara», va confessar.


Comentaris

envia el comentari