Beatriz Tajuelo, ex d'Albert Rivera, treu tota l'artilleria i l'ataca sense pietat

La influencer ha explicat com és ara la seva vida després de la seva ruptura amb l'expolític català

Beatriz Tajuelo durant un acte promocional
Beatriz Tajuelo no vol saber res de Rivera| GTRES

Beatriz Tajuelo exparella d'Albert Rivera s'ha sincerat a 'LOC', on ha parlat entre moltes altres coses sobre la situació que pateix l'exlider de Ciutadans i la formació taronja, després dels mals resultats de les darreres eleccions.

Tajuelo ara mateix està molt centrada en la seva carrera, i vol que la gent la conegui com Beatriz, i no com l'ex d'Albert Rivera. Actualment, està treballant organitzant esdeveniments, una feina que l'apassiona. Tajuelo també s'ha convertit en tota una influencer, tot i que ella diu que només se centra en treballar i en fer bé la seva feina.

Tristesa pels mals resultats de Ciutadans

Respecte a la seva vida sentimental, tot sembla que continua soltera. «El meu cor està bé, batega fort», ha comentat Tajuelo. La influencer ha reconegut a 'LOC', que la dimissió de Rivera va ser un moment dur. «Per a mi la dimissió va ser un moment trist pel partit, perquè he viscut moltes coses allà. He vist la il·lusió, l'esforç que hi ha darrere d'aquest partit. Hi ha molt bona gent, molt bons professionals que van deixar els seus treballs per a formar part de Ciutadans. Em va saber molt greu aquest resultat. Però la política també és així», ha reconegut Beatriz Tajuelo.

Tajuelo ataca amb la indiferència

Pel que fa a la vida privada d'Albert Rivera, la influencer no ha volgut entrar a detallar res i que no l'interessa res el que fa. Després de la seva ruptura, l'expolític català va iniciar una relació amb Malú, amb qui encara continua.  «Jo d'ell no comento res. Ell amb la seva vida i jo amb la meva», ha comentat Tajuelo.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari