Beatriz Tajuelo reacciona a la nova relació de Rivera

L'exparella d'Albert Rivera, Beatriz Tajuelo, ha llançat uns missatges a través d'Instagram que farien referència al polític

Els missatges de Beatriz han estat vistos com a indirectes a Albert
Els missatges de Beatriz han estat vistos com a indirectes a Albert | CEDIDA

L’actualitat política s’està tenyint de rosa. El passat dimecres, tot el país es llevava amb la notícia de la parella de l’any: Albert Rivera i Malú mantenen una relació. Automàticament, la informació que publicava en portada la revista 'Semana' corria com la pólvora i apareixia en tots els mitjans de comunicació, obrint-se una sèrie de debats tant en xarxes socials com en televisió, sobre la idoneïtat de la relació. Ara però, qui és notícia és l’exparella fins fa poc d’Albert Rivera, Beatriz Tajuelo, que actualment està treballant en el departament de produccions de Miguel Poveda.

Beatriz Tajuelo i les seves indirectes

La parella formada pel líder de Ciutadans i Beatriz Tajuelo haurien finalitzat la seva relació el novembre del 2018, fa tan sols 4 mesos, tot i que oficialment ho van comunicar al gener. Ara que ha sortit a la llum una possible relació entre la cantant Malú i el polític, s’ha volgut conèixer quina és la reacció de Beatriz davant d’aquesta notícia, ja que alguns mitjans apunten que ella hauria enganxat a Albert Rivera amb Malú quan encara estaven junts, i que aquest podria ser el motiu real de la seva ruptura.

Albert Rivera, en arxiu
Albert Rivera, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Si s’analitzen els missatges de Beatriz amb retrospectiva, es pot veure com ella ja li ha llançat alguns dards enverinats al polític. Concretament, ha sigut en el seu perfil d’Instagram, on l’exparella d’Albert Rivera enviava aquests últims dies una sèrie de missatges que ara adquireixen un sentit: «La vida no t’ensenya a ser fort, t’obliga a ser-ho. Malgrat els errors, malgrat les caigudes, malgrat les llàgrimes, malgrat les ferides, malgrat... les males decisions i companyies. Malgrat tot, pesi a qui li pesi. Seguim brillant, seguim somiant, seguim lluitant. Seguim en peu!».

Beatriz estrena nou perfil d'Instagram

A tot això s'hi suma el fet que Tajuelo vol tallar completament amb el seu passat i per fer-ho s'acaba d'obrir una nova compta d'Instagram amb el nom de @beatriz_no influenciable. En ella mostra com estaria començant una nova etapa i presumeix dels plans i els viatges que realitza amb les seves amigues.


Comentaris

envia el comentari