Beatriz Tajuelo a l'esdeveniment 'Viajar Madrid' el 19 de juny de 2019

Beatriz Tajuelo trenca el silenci sobre el fill que espera el seu ex, Albert Rivera

Ha hagut d'atendre la premsa durant la Fashion Week Madrid

Fa exactament dos mesos que Albert Rivera i Malú feien pública la gran notícia: esperen un bebè.  «Sempre és bonic que vinguin nens al món», deia el mateix dia  la seva ex, Beatriz Tajuelo, justament en un esdeveniment anomenat 'El Chupete', el dia en què la parella deixava caure la bomba amb la fotografia d'un xumet. «Té 'guasa'», deia Tajuelo sobre tal casualitat.

Han passat dos mesos des que l'ex de Rivera es pronunciava, però de nou ha hagut d'enfrontar-se a les preguntes de la premsa  sobre la paternitat de l'exlíder de Ciutadans durant la Fashion Week Madrid.

Vestida de blanc, trenca el silenci

Tajuelo apareixia a la desfilada d'Ángel Schlesser, vestida de blanc i amb uns botins daurats, però als mitjans no els interessava només el seu estilisme. Evidentment, una vegada més, era preguntada pel seu ex, que serà pare. Ella tornava a recordar que no comenta ni parla de ningú i que, a més,  «ho sap tota Espanya». Segons després, però, es pronunciava sobre el fill que esperen Rivera i Malú: «Res, que tot el món sigui molt feliç»

Mentre sonen campanes que Rivera podria estar negociant una nova i mediàtica feina a la televisió, Beatriz Tajuelo sembla estar tranquil·la i enfocada en fer realitat els seus somnis.

També et pot interessar...