Beatriz Tajuelo, sobre la seva ruptura amb Rivera: «Estic bé, la vida continua»

L’ex d’Albert Rivera ha reaparegut en públic després de trencar amb el líder de Ciutadans el passat mes de novembre
Tajuelo ha decidit trencar el seu silenci en relació a la ruptura amb Albert Rivera | Cedida

 

La separació entre Albert Rivera i Beatirz Tajuelo ha estat un dels temes del que portem d’any. La notícia es va fer pública a principis del 2019, però la parella va trencar el novembre de 2018, després de quatre anys de relació. I fins ara no s’havia tornat a veure en públic a l’exhostessa.

 

Tajuelo s’ha deixat veure a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, on va anar a visitar al dissenyador Ulises Mérida, un bon amic seu. En el seu primer acte públic d’ençà que va trencar la relació amb Albert Rivera se l’ha vist acompanyada de la periodista especialitzada en ‘lifestyle’, Paula Díaz, que a més està casada amb Ignacio Agudo, company de Rivera i líder de C’s a Madrid. Juntament amb elles també anava María Porto, dona de l’expresident del PP Francisco Álvarez Casco.

 

Les paraules de Beatriz Tajuelo sobre la ruptura

L’ex d’Albert Rivera, molt amant de la moda, duia un conjunt combinant amb un abric rosa tipus gavardina. Pel que fa a com es troba després de la ruptura, Tajuelo no ha defugit als periodistes i ha contestat les seves preguntes: «Estic bé, la vida continua». A més, els cronistes que van ser a la Mercedes-Benz Fashion Week a Madrid asseguren que «se la veia nerviosa i resignada».

 

Beatriz Tajuelo assegura que «la vida continua» després de la ruptura amb Albert Rivera | Cedida

 

Beatriz Tajuelo va afegir a la premsa que continua vivint a Barcelona, però que fa viatges a Madrid per feina. En tot cas, l’exhostessa va defugir contestar qualsevol pregunta directa sobre el líder de Ciutadans.

 

Albert Rivera, solter d’or

Pel que fa a Albert Rivera, des que es va fer pública la ruptura no li paren d’aparèixer pretendentes insinuant que volen una relació amb ell o quedar-se embarassades d'un fill seu. És el cas d’Alba Carrillo i Mónica Hoyos que es barallaven en directe pel líder taronja. També Isabel Preysler va dir que li agradaria que fos la parella de la seva filla Tamara Falcó, i més recentment dues presentadores del programa ‘Deforme semanal’ emès a ‘Público TV’ van insinuar que el polític havia de ser molt bo al llit.