IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Beatriz Tajuelo, la xicota de Rivera, membre de l'equip de producció de Miguel Poveda

La parella porta unida des de l'estiu de 2014

Albert Rivera junto a Beatriz Tajuelo
Albert Rivera amb la seva parella, Beatriz Tajuelo | Cedida

Des de l'estiu de 2014, la vida d'Albert Rivera va fer un gir que segur mai oblidarà. Totalment immers en la seva carrera política i encara paint la ruptura sentimental que va viure el 2013, en trencar amb Mariona Soperes, la mare de la seva filla Daniela, el polític no esperava la gran notícia que va rebre. Aquesta va ser en forma de dona, ja que Beatriz Tajuelo entrava, oficialment, a la seva vida.

Fins llavors, aquesta ex hostessa de vol, resident a l'Hospitalet viatjava d'un destí a un altre amb Air Nostrum, la companyia on treballava. En conèixer al líder de Ciutadans, va començar a ser objectiu de la vida pública, encara que, en general, sempre va aconseguir evitar-ho. D'ella se'n coneixen pocs detalls, com per exemple que és una dona alegre i afectuosa, a més de molt unida a la seva germana i els seus nebots.

Involucrada al món artístic

Una vegada que la relació amb Rivera va començar a formalitzar-se, Tajuelo va decidir deixar la seva feina pels aires. Ràpidament va rebre una oferta del cantant Miguel Poveda, admirat per la xicota i amic d'ambdós, qui va proposar-li incorporar-se al seu departament de produccions. Des de fa dos anys, es troba desenvolupant aquesta tasca.

Un secret a veus

Pocs abans de començar aquest projecte laboral, va ser presentada en comunitat per Rivera. La parella feia més d' un any que havia començat la relació, però no va ser fins a finals de 2015 quan el polític va aparèixer amb Tajuelo al seu costat a la gala dels Premis Planeta. Des de llavors, han acudit a diferents esdeveniments de manera conjunta, com va ser el Foro ABC al Casino de Madrid.

Imatge d'arxiu d'Albert Rivera i la seva parella Beatriz Tajuelo
Imatge d'arxiu d'Albert Rivera i la seva parella Beatriz Tajuelo | CatalunyaDiari.cat

 

No esperen a ningú

«De moment, no hi ha plans de nens. De noces, tampoc. No hi ha temps», va descobrir Beatriz Tajuelo en una de les poques entrevistes que ha ofert. Amb aquestes frases, reconeixia que la xicota es trobava en un gran moment, però que l'exigència professional de tots dos no els permetia pensar en projectes d'àmbit familiar.

Feliç a l'ombra

Les poques aparicions públiques de Tajuelo no són coincidència. No gaudeix davant les càmeres, pel que prefereix no obtenir impacte mediàtic. En l'última campanya, va estar al costat de Rivera en tot el recorregut, però mai va ser visible. Els assessors del polític van aprofitar la seva figura per convertir-la en missatgera, tasca que va acceptar gratament, ja que es va mostrar molt receptiva a col·laborar en benefici del partit.

Acumula bones paraules

Totes les referències que es coneixen sobre Beatriz Tajuelo són positives. Rivera ha estat qui ha parlat sobre ella en més ocasions, encara que tampoc són moltes les paraules que ha deixat sobre la seva parella. «Visc amb ella a un pis de 50 metres quadrats. La meva noia és molt de casa», va confessar el polític.


Comentaris

envia el comentari