rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Elena Furiase confessa que el seu bebè podria ser un nen

La filla de Lolita es troba en els seus últims mesos d'embaràs però fins setembre no podrà confirmar del tot el sexe del bebé
Imatge d'Elena Furiase a una presentació de la marca Font Vella, de la qual és imatge. | Catalunya Diari
 

Tan personal com professionalment, Elena Furiase viu un molt bon moment. Poc després que la notícia del seu embaràs saltés als mitjans de comunicació, la filla de Lolita va ser presentada com el nou fitxatge de la sèrie de TVE ‘Centro Médico’, en la que acompanyarà a la seva mare. Actualment, està rodant una nova pel·lícula i és protagonista d’accions publicitàries com, per exemple, la de Font Vella.

 

Ha sigut durant la presentació de la nova campanya de la marca d’aigües embotellades on Elena ha explicat alguns detalls més sobre el seu estat. Es troba ja al tercer trimestre del seu embaràs i sembla que ja coneix el sexe del seu bebè junt amb la seva parella, el músic Gonzalo Sierra.

 

Elena Furiase estaria esperant un nen

Segons ella, ser mare era un dels seus majors somnis, un desig que està a punt de complir. Sobre el fill que espera, la filla de Lolita ha confessat: «M'han dit que podria semblar un nen, que era el que jo volia, però com que fins setembre no em faré cap altra no ho sé», ha dit Furiase, en unes paraules recollides per ‘El Español’. D'aquesta forma, deixa clar que, de moment, la confirmació encarà es farà esperar.

 

Elena i la seva parella, Gonzalo, ja haurien començat a pensar en com es dirà el petit o petita, però encara no tenen res decidit: «Hem pensat noms, però no direm res fins que no li vegem la cara…». Això sí, el que tots dos tenen clar és que no creuen en les tradicions familiars de posar el mateix nom que el pare o l'avi, per aquest motiu no és el que ells faran.

 

 

Uns últims mesos d'embaràs plens d'emocions

La filla de Lolita està vivint aquesta nova etapa de la seva vida com qualsevol mare, i reconeix que també està patint molts canvis, tant físics com emocionals. Sobre el que creia que era l'embaràs, Elena ha confessat: «Hi ha coses que sí que te les imaginaves».

 

«Hi ha molts canvis hormonals, emocionals, psicològics, pors, incerteses, alegries, plors. És molt fàcil dir 'vull ser mare' i que bonic tot, i quan ho veus i ho notes et comencen a entrar un munt de coses al cap i al cor», afegeix. 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris