El bebè de Jesé Rodríguez pateix noves complicacions de salut

El futbolista canari ha publicat a les xarxes diversos missatges sobre l'estat de salut del seu fill Nyan, que sembla haver empitjorat en les darreres hores
Jesé Rodríguez i Aurah Ruíz amb el seu bebè, Nyan | Instagram Jesé Rodríguez

 

Hores baixes per a Jesé Rodríguez. El davanter canari ha mostrat a les seves xarxes socials com ell i la seva parella, Aurah Ruiz, estan lluitant plegats al costat del seu fill en contra de la malaltia que el petit Nyan, de només cinc mesos, pateix des que va néixer.

 

El bebè de la parella no ha deixat l'hospital des del dia en què va néixer, ja que una malaltia natal fa molt perillós que pugui viure lluny de la cura dels metges. Així mateix, aquests darrers dies semblen haver estat difícils per al bebè i els seus pares han comunicat la nova complicació de salut del seu fill.

Per aquest preocupant motiu Jesé Rodríguez, actualment a l'Stoke City, ha viatjat fins a Gran Canària, per estar amb el seu fill i la seva dona. Malgrat que la vida de futbolista —amb 24 anys ja ha jugat a Reial Madrid, PSG, Las Palmas i Stoke City— no li permet estar tot el necessari amb el nen, en aquesta ocasió el seu equip li ha donat uns dies de permís perquè pogués viatjar a Espanya.

 

«Junts ho superarem»

Així mateix, al cap de poques hores d'aterrar a Les Canàries, l'exjugador del Reial Madrid ja s'ha encarregat d'explicar el perquè del seu fugaç retorn a Espanya i quina és la situació del seu fill.«La vida torna a posar-te a prova una vegada més… però una vegada més al teu costat em quedaré. Sempre estaré quan més em necessitis», escrivia el futbolista, que afegia dirigint-se a la seva parella: «Junts ho superarem».

 

D'altra banda, Aurah Ruíz també ha volgut mostrar la seva  preocupació a les xarxes socials a través d'un entranyable vídeo del seu bebè donant-li la mà. Un vídeo que, de fet, acompanya amb el següent missatge: «Agafa'm i no em deixis anar per què jo mai ho faré. Anem Nyan».

 

Comentaris