El bebè de Laura Matamoros i Benji Aparicio es diu Matías

El petit fa 50 centímetres i pesa 3,4 quilos

Imagen de Laura Matamoros.
Imatge de Laura Matamoros a Mtmad. | Mtmad

Laura Matamoros ja ha donat a llum al seu primer fill i està vivint un dels millors moments de la seva vida acompanyada de la seva parella Benji Aparicio. Per això mateix, l'únic que faltava per saber fins al moment era el nom del nadó i Kike Calleja ha revelat aquesta gran incògnita que molts estaven esperant.

El primer fill de la Laura Matamoros i Benji Aparicio es diu Matías. Cal assenyalar que el part va ser llarg i dur, ja que va començar a les nou del matí i es va allargar fins a la matinada del passat dos de maig, quan Laura va donar a llum.

  

  

Tal com ha revelat el mateix Kike Calleja al programa de Telecinco 'Sálvame', el nounat és un nen preciós que ha pesat 3 quilos i 400 grams i mesura 50 centímetres. Moltes de les persones que l'han vist asseguren que s'assembla molt a la mare quan era petita. 

Sembla que el petit es porta d'allò més bé i de moment, està deixant descansar a la filla de Kiko Matamoros, qui ha d'estar realment esgotada després d'un part tan llarg.

Cal assenyalar que Matías es va fer esperar i encara que Laura Matamoros va sortir de comptes el passat 20 d'abril, el nadó va trigar uns dies més en néixer. A més, la mateixa Laura va reconèixer no poder més en la recta final del seu embaràs.

Imagen de archivo de Kiko Matamoros.
Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros. | Europa Press

 

Kiko Matamoros, realment feliç

Per la seva banda, Kiko Matamoros està realment emocionat i feliç, i no va deixar escapar l'oportunitat de visitar la seva filla i el seu nét per poder conèixer-lo. A més, el periodista del cor va visitar aquest passat dijous, 3 de maig, el plató de 'Sálvame' per sorpresa.

Només arribar, va rebre la felicitació de tots els seus companys del programa de 'Telecinco' i ha assegurat que ja havia pogut agafar al seu nét en braços: «S'assembla més a Benji que a  Laura», va dir després d'afirmar que va viure moments de gran preocupació per la seva filla en ser un part tan difícil i llarg.


Comentaris

envia el comentari