Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez

Begoña Gómez comunica al seu marit Pedro Sánchez que comença una nova etapa

Begoña Gómez té moltes ganes de començar el futur que l'espera

Begoña Gómez és la discreta dona del president del Govern Pedro Sánchez. Se sap poc de la seva vida, ja que la dona del president sempre ha intentat no ser el focus mediàtic. Tot i això, el càrrec del seu marit impedeix que no se sàpiga res d'ella.

Begoña Gómez ha aconseguit mantenir la seva vida centrada en la seva família i la seva feina.

Gómez ja feia quatre anys que treballava a l'IE Africa Center. Aquesta entitat vol promoure «la innovació, el lideratge executiu, l'emprenedoria i el desenvolupament de projectes d'acció social al continent africà». Ara, la dona de Pedro Sánchez deixarà de dirigir aquesta institució acadèmica per afrontar nous reptes.

Imatge de Pedro Sánchez i Begoña Gómez posant somrients a un photocall
En 2018, es va escollir Begoña Gómez com a directora de l'IE Africa Center, poc després que el seu fos president | Europa Press

IE University ha buscat el substitut ideal per a la marxa de la dona del president. Eniola Harrison serà la nova directora de l'IE Africa Center, ja que s'encarregarà que els programes de recerca i educatius centrats en els estudis africans es desenvolupin correctament.

La dona del president canviarà la vida

Segons el diariEl Confidencial, Begoña Gómez, que està especialitzada enfundraisingi captació de fons per a organitzacions no lucratives, ja tindria planejat el futur que l'espera.

La Universitat Complutense de Madrid estrenarà un nou màster que es titularà Transformación Social Competitiva: ODS com a estratègia. Aquest projecte començarà el febrer del 2023 i es creu que Begoña Gómez serà la codirectora amb José Manuel Ruano de la Fuente, director de programes com el de Govern i l'Administració Pública.

De fet, Begoña ja dirigia a la mateixa universitat el Màster en Direcció de Captació de Fons per a ONL i feia classes en un curs sobre transformació social competitiva. Tot fa preveure que ho segueixi fent.

Malgrat que la notícia s'ha conegut aquesta mateixa setmana, la dona del president ja tenia clar que aniria a finals del 2021. De fet, el seu contracte va acabar amb l'empresa al febrer.

Segons aquest mitjà digital, Begoña Gómez ha estat callada durant tres mesos abans de publicar la seva marxa perquè volia assistir a les xerrades d'Atrevia i a l'esdeveniment iberoamericà de CEAPI  a Punta Cana.

Així doncs, les fonts esmentades consideren que ha aprofitat el seu antic treball per aconseguir arribar a aquests actes, tot i que ja no era directora en aquella empresa.

La seva insistència estava justificada perquè CEAPI és una de les organitzacions de relacions empresarials més grans d'Iberoamèrica. De la mateixa manera, entrar al seu negoci significa estar en contacte amb moltíssims negocis de tot el món.

Begoña Gómez reapareix públicament amb un canvi estètic notable
Begoña Gómez ha assistit a la gala iberoamericana de CEAPI | GTRES

 

La catifa vermella té una convidada especial

Tot i que ha preferit aquests darrers quatre anys mantenir-se en elmés estricte anonimat, Begoña Gómez es va mostrar públicamentfa dues setmanes. La dona del president va acudir ala catifa vermella de la presentació de la  Fundació de l'Acadèmia de Moda a Madrid, i ho va fer amb un outfit increïble.

Anava vestida amb uns pantalons negres i amb una torera del mateix color, inspirat en el típic vestit de curt dels toreros. Les dues peces de moda estaven complementades per unes sandàlies negres amb tires de pell.

No només ha anat a aquesta presentació, s'espera tornar a tenir notícies de Begoña Gómez aviat. La dona de Pedro Sánchez ha acudit a totes les edicions de la Mercedes Benz Madrid Fashion Week.