Begoña Gómez eclipsa Letícia amb el seu estil més trencador

Vestida per un dissenyador espanyol i en homenatge a la bandera de la Xina, la dona de Pedro Sánchez es va convertir en la gran protagonista de la gala

Begoña Gómez, al sopar de gala en honor al president de la Xina en el seu viatge d’Estat a Espanya
Begoña Gómez, al sopar de gala en honor al president de la Xina en el seu viatge d’Estat a Espanya | CatalunyaDiari.cat

La gala en honor al president xinès, Xi Jinping, va erigir-se com una oportunitat d'or per a l'esposa del president espanyol Pedro Sànchez. Begoña Gómez, coneixedora de l'opció que representava la gala, va optar per anar sobre segur i lluir un estil tant trencador com eloqüent. Quelcom que ni la reina Letícia, vestida amb un preciós disseny de Felipe Varela i força recarregada de joies, va poder fer front. 

Begoña Gómez, al centre de totes les mirades

Era, de fet, l'estrena de Begoña en una gala d'aquestes característiques. La primera dama, però, va optar per trencar tots els pronòstics i ni la diadema de Letícia no va poder evitar que les mirades es dirigissin a l’esposa del president. 

Begoña Gómez, lucía un vestido del diseñador español Marcos Luego
Begoña Gómez, lluïa un vestit del dissenyador espanyol Marcos Luego| CatalunyaDiari.cat

 

Begoña defineix les seves eleccions de vestuari com una aposta per la internacionalització de la marca 'made in Spain'. En aquesta ocasió, la seva opció va ser un disseny molt original, firmat per Marcos Luego. La dona de Pedro Sánchez, doncs, continua apostant per la moda del país, seguint l’exemple de les seves aparicions públiques anteriors. Els detalls van marcar la diferència en l’impressionant vestit de gala, llarg i de vellut vermell, de l’actual temporada tardor-hivern.

El vestit, obert amb dos grans escots, tant pel davant com pel darrere, lluïa grans flors bordades de dalt a baix, homenatjant la cultura dels convidats d’honor. El detall més destacable, però, era el color vermell, un indubtable gest de complicitat als colors de la bandera xinesa.

L’esposa de Pedro Sánchez, rebent al President de la Xina i la seva esposa Peng Liyuan
L’esposa de Pedro Sánchez, rebent al President de la Xina i la seva esposa Peng Liyuan | La Coctelera

 

Acompanyant el vestit, va decantar-se per un pentinat diferent de les seves eleccions habituals. Un pentinat llis semi recollit per la part del darrere. Juntament amb unes arracades circulars de diamants molt discretes, atorgava tot el protagonisme al vestit. Un 'look' que no va deixar indiferent a ningú, i que va atraure totes les mirades i comentaris dels assistents al Palau Reial.

La diadema de Letícia no eclipsa Begoña

Contrastant amb l’estil poc enjoiat de l’esposa del president, la Reina Letícia no va poder fer-li competència. Apuntalant el seu estil amb arracades de xató, braçalets bessons pertanyents i la ja clàssica diadema Russa, la reina Letícia també va presentar una vestimenta d'allò més atrevida, tot i que Gómez es va acabar enduent la palma. 

La reina Letícia ha lluït un vestit de vellut negre de Felipe Varela
La reina Letícia ha lluït un vestit de vellut negre de Felipe Varela | La Coctelera

 


Comentaris

envia el comentari