ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

La beguda energètica li va destrossar el fetge

Maria Allwood va ser la perjudicada

Maria Allwood va ser addicta al Red Bull. Foto: Cedida.

Tothom té els seus vicis que ens fan sentir millor i preparats per fer qualsevol cosa. El problema és que molts vicis s'acaben convertint en addicció i en molts casos pot comportar problemes de salut. Aquest és el cas d'una mare de tres fills, Maria Allwood, que va aprendre com de perjudicial pot ser qualsevol excés. En el seu cas, la dona va començar a dependre de la coneguda beguda energètica Red Bull, i tal com explica Rolloid, cada vegada consumia més.

El fet de tenir molta feina i estar molt estressada va fer que la dona comencés a beure aquesta beguda. Però el consum regular d'aquest producte li va fer augmentar la tolerància al seu cos i cada vegada necessitava beure'n més, fins a arribar a consumir vint llaunes diàries. Només aixecar-se es prenia dues llaunes i la resta durant tot el que faltava de dia. Cal destacar que vint llaunes de Red Bull tenen la mateixa quantitat de sucre que disset barres de xocolata i equivalen en cafeïna, a setze tasses de cafè. Això va produir que Allwood guanyés una quantitat significativa de pes durant la seva addicció fins a haver de ser ingressada a l'hospital a causa d'un fort dolor.

Quan els metges li van realitzar diverses proves van trobar que el fetge de la dona havia duplicat la seva mida, un símptoma molt comú entre els alcohòlics greus. Tot i això, els greus problemes de salut van fer que la dona canvies de vida i ella mateixa va decidir deixar de beure aquesta beguda energètica per tal de trobar-se millor i així també, va reduir tot el pes extra que li havia produït aquesta addicció.


Comentaris

envia el comentari