Fotomuntatge de Belén Rueda i Belén Écija

Belén Écija al·lucina amb l'edat de la parella de la seva mare, Belén Rueda

Ha quedat impactada en saber els anys que té l'home que surt amb la mare des del 2019

Belén Rueda és una de les actrius més conegudes del panorama cinematogràfic espanyol. L'hem vist en nombroses produccions a la gran pantalla, tot i que al seu dia va ser molt coneguda per les ficcions televisives 'Periodistas' i 'Los Serrano'. Dues sèries de pes que, sens dubte, van fer que Belén es convertís en una de les intèrprets més estimades pel gran públic.

A més, Belén és una artista que desprèn carisma i simpatia, cosa de la qual també fa gala la seva filla, Belén Écija, fruit del matrimoni amb el director Daniel Écija. A més, l'actriu també va tenir dues altres filles amb ell, María i Lucía.

Això sí, el matrimoni es va trencar fa anys, i des del 2019, Belén està amb el pilot Javier Artime, de 37 anys. I és que es porten ni més ni menys que vint anys de diferència.

Primer pla de l'actriu Belén Rueda
Belén Rueda està amb un home vint anys més jove que ella | Agències

El cas és que Belén Écija ha sigut notícia, ja que ha sortit al primer capítol de la temporada 4 de 'Madres. Amor y vida', que es va estrenar a Amazon Prime Video el 8 d'abril.

Belén Écija fitxa per una sèrie d'una plataforma audiovisual molt coneguda

En plena presentació de tendències de primavera-estiu 2022 d'Amazon, des dels hotels menorquins Santa Ponsa i Torre Vella, la jove actriu ha parlat sobre els projectes que té.

També s'ha referit als consells que ha rebut dels seus pares, Belén Rueda i Daniel Écija, i del que ens espera a la nova temporada de la sèrie.

Belén Écija
Belén Écija ha fet el salt a una producció d'Amazon Prime | Arxiu

La filla de Belén Rueda va rebre la notícia amb la il·lusió més gran del món, com ella mateixa revela en una entrevista a 'Diez Minutos'.

A més, la jove està acostumada que li diguin que s'assembla molt a la veterana actriu de cinema i televisió. «Sí, m'ho diuen molt. Tenim gestos iguals, però això és de passar tant de temps juntes», confessa.

La filla de Belén Rueda no es vol aprofitar del nom dels seus pares

«Quan em van trucar per a donar-me la notícia, em va fer molta il·lusió. El càsting el vaig fer amb una directora amb qui vaig coincidir en un altre projecte. I, com que no va sortir, no tenia esperança de ser seleccionada, per això va ser tota una sorpresa», ha expressat.

Abans que res, Belén Écija té molt clar que ha de fer cas als seus pares, uns veterans en aquests combats.

Belén Rueda fent-se una selfie amb uns fans
Belém està molt contenta per la seva filla | GTRES

«Em diuen que toqui de peus a terra i que és millor ser un pas per darrere que un pas per davant. I també que tingui molt present que cal treballar de valent», sosté a l'entrevista.

A més, la jove nega que s'hagi aprofitat del nom dels seus pares per a entrar a la indústria. «Jo vaig a poc a poc i amb compte, i no m'han obert tantes portes com la gent es creu. Ho tens més complicat, perquè tens un dit que t'assenyala i et diu que ets la filla de…», explica.

«De petita, ja volia ser actriu»

Segons Belén Écija explica, el gust per actuar ja li ve de ben petita.

Belén Écija en un photocall
Belén Écija ha fitxat per la sèrie 'Madres. Amor y vida' | GTRES

«És veritat que de petita, ja volia ser actriu. Recordo que a l'estiu, a Menorca, cada dia amb una amiga muntàvem xous i espectacles perquè ens veiessin els pares».

«No obstant això, els meus pares m'ho van prohibir. Em van dir que això no em donaria la felicitat, perquè estava molt exposada, i que no era una professió segura, que no et donava tranquil·litat», conclou.

▶️ Así es la mujer de Roberto Leal: La curiosa historia de amor que les unió