Belén Esteban cridant

Belén Esteban se n'afarta i denuncia el que intenten fer a la seva família

Certes persones estarien fent-se passar en xarxes per familiars de la col·laboradora

Belén Esteban s'ha tornat a convertir en objecte d'una perillosa estafa, i en aquesta ocasió afecta de ple la seva família. La de Paracuellos denunciava que certes persones estaven fent-se passar per membres de la seva família.

«La meva família a les xarxes socials són anònims», sentenciava la col·laboradora. «Ho dic per qui es vol fer passar per ells».

Captura de Belén Esteban presentant la seva nova secció a 'Sálvame', «Lo de Belén».
Captura de Belén Esteban presentant la seva nova secció a 'Sálvame', «Lo de Belén». | Mediaset

D'aquesta manera, Belén Esteban torna a defensar els seus, i és que sempre ha intentat protegir tant la seva filla Andrea com la seva parella, Miguel Marcos.

De fet, fa molt poc explotava després de sortir a lluir els rumors que apuntaven que tant Andreita com el seu marit podrien haver rebut una temptadora oferta per participar a Supervivientes.

Captura història instagram de Belén Esteban
Belén Esteban ha denunciat ser víctima d'un nou engany que afecta la seva família | Catalunya Diari

«La meva filla va acabar fa un any la carrera. No vull parlar d'ella, però el que n'estan dient és fals. No li ha trucat ningú i malgrat que li haguessin trucat saben que ella no es dedica a això. Pareu ja de mentir!».

«No vol sortir als mitjans. Deixeu-la tranquil·la. Jo he parlat d'ella fins que em va dir que parés», comentava. «És gran i no vol dedicar-se a això. Deixeu de publicar coses sobre ella», demanava. «També ho han publicat del meu marit i és mentida. La gent que ens escriu per Whatsapp per preguntar-nos si és veritat que ens pregunti per altres coses», es lamentava.

▶️ Marta Riesco utiliza a Andrea Janeiro para atacar a Belén Esteban

«No han trucat a cap dels dos. Ja n'hi ha prou amb utilitzar gent anònima!», tancava.

Belén Esteban torna a defensar la seva família

«Són informacions tendencioses, fora context, no s'ajusten a la realitat... No feu cas, és mentida absolutament tot. Pretenen enganyar, enterbolir i confondre», opinava Jorge Javier sobre això.

«Es pot denunciar i es pot guanyar, o sigui, que ja n'hi ha prou. De mi que diguin el que vulguin», advertia Belén Esteban.

De fet, arribava a un punt on es plantejava deixar la televisió. «M'ho he de plantejar de tant en tant, però ja massa no em queda», anunciava.

Belén Esteban seriosa
Belén Esteban torna a defensar els seus | Telecinco

«Hi ha persones que em necessiten i he d'estar per elles, perquè no m'ho perdonaria. La meva mare ara em necessita més i també estic amb la meva empresa, deixaré més coses...», deixava caure.

Aquesta no és la primera vegada que la Belén es converteix en víctima d'una estafa. De fet, fa tot just uns mesos denunciava que estaven utilitzant la seva imatge de manera fraudulenta.

«A veure, que quedi clar que jo no soc imatge de cap producte per aprimar-se. Estan fent servir la meva imatge sense el meu permís, us estan enganyant. He pres mesures per denunciar-ho», es defensava la de Paracuellos.

Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós
Miguel Marcos ja es planteja com afrontar el problema que afecta Belén Esteban | Europa Press

La mateixa estafa de la qual també va ser víctima la seva companya Carlota Corredera. «Atenció! Des de fa uns dies circula per les xarxes un article sobre un producte presumptament aprimador i al que jo hauria recorregut per perdre pes. Aquesta pàgina és mentida i una estafa, no quedarà impune, amb la salut no es juga».

Igual que Tania Llasera. «Em veig obligada a publicar això per denunciar que estan fent servir la meva imatge de manera fraudulenta per vendre unes gotes que només engreixen el compte bancari de qui les ven».

Mentre que, per altra banda, altres cares conegudes com per exemple Antonio David també es convertien en víctimes. Era una usuària de Twitter la que reportava que s'havia creat a Facebook un perfil fals que pretenia vendre productes en nom del pare de Rocío Flores.