IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Belén Esteban apareix públicament sense Miguel i creixen els rumors de crisi

Ha estat a la presentació de la nova obra de teatre de Jorge Javier

Belén Esteban y su novio Miguel
Belén Esteban i la seva parella Miguel | Informalia

Sembla que la relació de Belén Esteban amb la seva actual parella, Miguel, podria estar passant per un moment de crisi, així ho han apuntat recentment diversos rumors.

La col·laboradora de 'Sálvame' no ha deixat de negar-ho però tot i això els rumors no s'acaben. Belén Esteban s'ha absentat aquests últims dies de 'Sálvame', ara ha tornat, però no ha volgut explicar els motius de la seva absència, molts apunten a problemes sentimentals.

Donant suport a un amic en un important projecte

Belén Esteban acudia a la presentació de l'obra 'Grandes Éxitos de Juan Carlos Rubio', i ho feia sola. Aquest ha sigut el fet que provocat que els rumors de crisi en la parella hagin anat a més. Miguel no va acompanyar-la a veure l'obra protagonitzada per Jorge Javier Vázquez al Teatre Rialto.

Sembla a més que no és aquest l'únic problema amb què ha de lidiar ara com ara Belén Esteban, i és que la col·laboradora de 'Sálvame' va passar pel 'photocall' de la presentació, allà va posar amb un dels directors del programa de Telecinco, Raúl Prieto. Aquesta acció ha fet sorgir rumors de possibles males relacions entre Belén i les seves companyes de 'Sálvame', qui van fer-se una foto juntes, sense ella.

 

Feliz 2.018

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

 

Una aparició pública per intentar acabar amb els rumors

Durant aquesta darrera aparició pública de la tertuliana, Belén Esteban ha volgut aprofitar per intentar deixar enrere tots els rumors que ara mateix hi ha sobre ella. Ha negat els seus problemes amb Miguel i ha dit que està contenta i molt feliç amb ell, unes paraules que pocs han cregut. Tota la situació s'agreuja tenint en compte que l'última imatge dels dos junts va ser durant la nit de cap d'any.

A més, la col·laboradora de 'Sálvame' va voler també desmentir el fet que marxarà del programa i que la seva absència aquests últims dies hagués estat degut a la baixada de sou que s'ha dit que Telecinco li vol fer.


Comentaris

envia el comentari