Belén Esteban «arrasarà» contra qui dubti de la paternitat de la seva filla Andrea

D'aquí a poc temps, Andrea es convertirà en major d'edat

Belén Esteban | Cedida

D'aquí poc la filla que van tenir Belén Esteban i Jesús Janeiro serà major d'edat. Una data que fa tremolar a Esteban perquè arribarà carregada d'emoció i de por. La seva majoria d'edat implicarà que es pugui parlar d'ella gairebé sempre sense cap tipus de miraments, tal com informa 'ES Diario'. Serà el principal objectiu de la premsa del cor, motiu pel qual Belén sempre ha lluitat per intentar evitar que aquest món no l'absorbeixi. Per això mateix, vol portar-la a estudiar a l'estranger.

Belén està indignada, i quan se li pregunta sobre el tema respon que no sap de què li parlen, que desconeix aquesta publicació i que no sap d'on s'han tret les informacions. Es referix al llibre que vol publicar l'escriptor Julián Fernández Cruz i que, probablement, faci coincidir amb la majoria d'edat d'Andrea, potser perquè es pugui parlar bé d'ell i es faci la publicitat necessària per vendre el màxim d'exemplars possibles.

Segons s'ha pogut saber, en aquest nou llibre s'aventura a dubtar de la paternitat d'Andrea i arriba a assegurar que Belén Esteban, durant aquesta època, suposadament va mantenir relacions amb un altre home i que presumptament seria el veritable pare de la jove.


Comentaris

envia el comentari