IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚔 Almenys tres detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra els responsables de Tsunami Democràtic

ÚLTIMA HORA

🚑 Frenada de la pandèmia a Catalunya amb una forta baixada del risc de rebrot

Belén Esteban assegura que té informació que els motius que ha donat Shakira per cancel·lar la seva gira són falsos

La col·laboradora de ‘Sálvame’ assegura que la cantant colombiana ha cancel·lat la gira perquè no comptava amb el suport de suficients personatges VIP

 

 
Belén Esteban recuerda que su hija no quiere que se hable de ella

Belén Esteban assegura que Shakira menteix | Telecinco

Belén Esteban parla i discuteix de molts i variats temes en 'Sálvame', però el que segur que mai esperàvem era veure-la descobrint una informació relacionada amb la cantant colombiana Shakira.

La princesa del poble ha aparegut al programa de Telecinco assegurant que la gira de Shakira no s'ha cancel·lat pels problemes de salut que s'han dit sinó per una altra cosa totalment diferent. Afirma Belén Esteban que, a través d'un amic íntim que comparteix amb la cantant, ha pogut saber que realment la cancel·lació de 'El Dorado World Tour' -nom de la gira de Shakira- es deu a la falta de suport de personalitats considerades com VIP.

«M'expliquen que quan Shakira va començar la seva gira de concerts agafava a gent famosa pagant-los perquè pengessin la foto a les seves xarxes socials. Jo no dubto, per descomptat, que ara posposi els concerts per un motiu de salut, però aquesta informació que tinc em fa dubtar una mica», explica Belén Esteban.

 

La versió de Live Nation, l'empresa promotora

Des de l'empresa promotora ja s'ha desmentit aquesta informació dient que «això és un tema seriós en el qual hi ha molts diners en joc i la persona que ha donat la informació no és una font fiable», així ho recull ‘Vanitatis’. A més afegeixen de forma contundent que «Shakira ha presentat un informe mèdic i no hi ha gens més que parlar».

Fa un temps ja van aclarir que el motiu pel qual Shakira cancel·lava els seus concerts era una hemorràgia que la cantant sofria en les cordes vocals. Ara després de la informació que la col·laboradora de 'Sálvame' diu tenir, des de l'empresa es pregunta «Qui és Belén Esteban?», al que afegeixen que «amb aquest tipus de declaracions demostra el seu nivell cultural».

La mateixa cantant ja va publicar una imatge en el seu compte d'Instagram en la qual mostrava un text on explicava el que succeïa i es disculpava per haver de suspendre la gira.

g

Sobre els personatges VIP


L'empresa sí que ha admès que en algunes ocasions els organitzadors d'esdeveniments d'aquest tipus paguen a persones famoses o 'influencers' perquè assisteixin als concerts i pugin fotos d'ells, però asseguren que «no es tracta del cas de Shakira».


Comentaris

envia el comentari