Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban assumeix que ha de canviar i se'n va de casa per demanar ajuda

Belén passa per una època complicada

Belén Esteban va conquistar el públic fa més de dues dècades perquè des del primer moment va demostrar ser una persona honrada i generosa. Va començar a treballar davant de les càmeres per la seva vinculació amb la família Janeiro, però aviat va demostrar que era un personatge amb entitat pròpia.

És una treballadora nata, per això va patir tant quan els metges la van avisar que s'havia de prendre un petit descans.

Belén Esteban va tenir un accident laboral a 'Sálvame' que va acabar amb un doble trencament i amb una operació força complicada. Va confessar que estava desolada perquè tenia molts projectes a sobre de la taula i no es podia permetre el luxe de rebutjar certes ofertes. Va estar una temporada sense contestar trucades perquè sentia que havia rebut un cop complicat de superar.

Belén Esteban i Miguel Marcos
Belén Esteban té el suport del seu marit   | Catalunya Diari

Belén va preocupar el seu company Jorge Javier Vázquez, que va confessar que sempre que parlava amb la col·laboradora estava plorant. Afortunadament, ha canviat d'actitud i així ho ha demostrat a les seves xarxes socials, on ha explicat com se sent. S'ha posat en mans dels millors professionals i se n'ha anat de casa per demanar ajuda als experts.

Belén Esteban està seguint un procés de rehabilitació molt estricte i ha publicat una fotografia que demostra que ja està més animada. «Treballant dur per posar-me bé, que és el que desitjo», ha escrit al seu Instagram. La de Paracuellos ha assumit que la crisi que està passant és passatgera i s'està esforçant per deixar-la enrere.

Esteban compta amb el suport de la família de 'Sálvame', ja que el programa se sent responsable del que ha passat amb ella. Li va proposar jugar a un joc que va acabar en tragèdia, però ningú no imaginava que era tan perillós, només volien entretenir el públic. Miguel Marcos, el conductor d'ambulàncies que va conquistar el seu cor, també l'està ajudant a passar per aquests moments.

Belén Esteban reconeix els seus errors

Belén Esteban ha marxat de casa per estar unes hores a un centre de rehabilitació muscular, s'ha posat en mans dels millors. A poc a poc, va recuperant l'ànim perquè sap que és fonamental per deixar enrere la lesió provocada per l'accident. Ha reconegut que no té paciència i intenta canviar per accelerar el procés de sanació.

Muntatge amb fotos de Belén Esteban i una imatge d'ella en llitera.
Belén Esteban volia que ningú s'assabentés del seu estat d'ànim   | Trendings

Belén Esteban ha demanat ajuda al seu marit Miguel, que té experiència conduint ambulàncies i portant lliteres d'una banda a l'altra.

La col·laboradora no volia que la fotografiessin en mal estat, per això el seu marit la va tapar amb una manta perquè ningú descobrís el seu estat. Però ja és un secret de domini públic que el físic de la col·laboradora ha canviat, ja que porta molt de temps en una cadira de rodes.

«Tenia moltes coses, sóc una tia molt activa i és molt dur, encara que hi ha coses pitjors. El que no tinc és paciència i amb això cal molta paciència. M'han posat 20 cargols, no ho estic passant bé, és que sóc diabètica», va explicar en la darrera intervenció pública.

Andrea Janeiro fa uns mesos vivia al Regne Unit, però per sort ja és a Espanya i pot cuidar la seva mare. Esteban pot presumir d'estar molt ben envoltada, així que més aviat que tard la tornarem a veure als platós de Telecinco.

Belén Esteban volia desaparèixer

Belén coneix millor que ningú com funciona el món del cor i sabia que tots els periodistes volien saber com estava. Però ella no tenia ànim de respondre a cap missatge, per això va estar un temps desapareguda.

L'ex de Jesulín no sabia gestionar la situació perquè tenia molts projectes al cap i ha hagut de frenar-los tots. Ha demanat ajuda als experts per poder-se moure amb independència com més aviat millor i ja ha recuperat el seu estat d'ànim habitual. El primer que ha fet ha estat tranquil·litzar els seus seguidors perquè sap que estaven preocupats per ella.