IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Belén Esteban ataca María José Campanario després de descobrir-se que guardava tot el que sortia d'ella

La col·laboradora de 'Sálvame' s'ha queixat que li digui que és «mala mare» i li ha demanat que deixi a la seva filla tranquil·la

Belén Esteban en 'Sálvame'
Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco

Aquest dimarts, 'Sálvame' va donar per molt i va rescatar un dels temes més recents i polèmics: la difícil relació entre Belén Esteban i María José Campanario, i aquesta fosca obsessió que aquesta última mantenia amb la col·laboradora. Al final, Olga, una examiga de la dona de Jesulín, ha filtrat en una trucada en directe tots els secrets inconfessables de la Campanario. «Guardava tot el que sortia de Belén, absolutament tot, tot el que feia, totes les entrevistes. Tot, perquè quan Andreíta es fes gran dir-li mira, mira el que ha estat fent la teva mare per riure's de mi», confirmava Olga, que assegurava que Campanario també la qualificava de «mala mare».

Davant aquesta confessió, Belén Esteban ha volgut donar la seva opinió per queixar-se: «Si algú ha de dir-me mala mare, és la meva filla, no aquesta senyora. Ja està bé, no sé si hauré estat bona o mala mare, però la que ha hagut d'estar ha estat allí». La col·laboradora de 'Sálvame' també ha atacat l'interès mediàtic de Campanario: «Sempre em donen la culpa a mi que he parlat de la meva vida i la meva vida ha estat el seu marit. Ara ja no ho és, però és el pare de la meva filla. I jo he vist passar per aquí tota la seva família, mentre per aquí no han passat ni la meva mare ni els meus germans i ganes han tingut».

A més ha dit que «la culpa no la té ningú més que Jesús». «Aquesta senyora no estava en la meva vida ni vull que hi estigui mai. L'única cosa que li toca a la meva filla és que és la mare dels seus germans. Però si tan dolenta he estat que haguessin anat a la Guàrdia Civil a denunciar que no els deixava a la nena com van explicant», ha afegit. Finalment, Belén Esteban ha volgut demanar-li a María José Campanario que deixi tranquil·la a Andrea: «Ja està criada i volant, que la deixin tranquil·la. Perquè igual que la meva ha fet 18 anys, la seva també els farà. Que jo mai he dit res dels seus fills perquè no sóc ningú per fer-ho i per respecte, perquè són germans de la meva filla».


Comentaris

envia el comentari