YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Belén Esteban ataca Olvido Hormigos per haver defensat Toño Sanchís

A la princesa del poble no li va agradar gens que la política Olvido Hormigos la titllés d'inhumana per deixar els fills de Toño sense casa

Belén Esteban i Olvido Hormigos
Belén Esteban s'enfronta amb Olvido Hormigos per les seves declaracions a favor de Toño Sanchís| CatalunyaDiari.cat

L'embargament de la casa de l'exrepresentant de Belén Esteban, Toño Sanchís, posava el punt final a la seva batalla judicial contra la col·laboradora i representava la seva derrota: Toño perdrà la casa per poder fer front als deutes que té envers Belén, que sumen un total de 406.873,28 euros.

L'eufòria per la victòria judicial de la princesa del poble es va estendre per tots els platós de Telecinco, i sobretot entre els col·laboradors del programa 'Sálvame', que portaven patint la història de la seva companya durant 3 llargs anys, temps que va durar la disputa.

Olvido Hormigos diu la seva

Però no tothom es va mostrar a favor de Belén Esteban; tal com informava 'La Coctelera', la seva rival Olvido Hormigos, amb qui manté una mala relació d'ençà que van coincidir a 'GH VIP', ha volgut donar la seva opinió al respecte.

Toño Sanchís també és representant d'Olvido Hormigos i pel que es veu, són bons amics; de fet ella és de les poques persones que s'ha pronunciat per defensar-lo, i sembla que això no li ha agradat gens a la princesa del poble. Olvido Homigos va declarar a un reporter de 'Sálvame': «Em sembla tan inhumà el què ha fet de deixar a uns nens sense casa. Tot el que es fa s'acaba pagant». 

Belén Esteban després d'escoltar les declaracions d'Olvido Hormigos
Belén Esteban es mostra enfadada per les declaracions d'Olvido Hormigos | TELECINCO

 

  • Notícia relacionada: Belén Esteban no vol parlar de Jesulín

La contestació de Belén

Davant de les paraules de la política, la princesa del poble no va poder reprimir la seva resposta: «No impliquis els nens en això que és molt brut. Ell va pensar en la meva filla? Perquè jo tinc una filla... », responia de manera rotunda.

  

La col·laboradora s'anava encenent a poc a poc: «Després de tant de temps en aquest procés, l'única cosa que he volgut ha estat que se'm retornin els diners. Es va intentar arreglar el tema, vam parlar amb la seva dona, i no vaig tenir més remei que denunciar, i el jutjat m'ha donat la raó. (...) El què vull és allò que és meu, que t'ho haguessin fet a tu». La col·laboradora li va voler deixar les coses clares a Olvido: «A mi la justícia m'ha donat la raó. No entraré en les provocacions d'aquesta senyora. I tens tota la raó: qui la fa la paga, i Toño l'ha pagat».

Belén respon a Olvido
Belén respon a Olvido durant el programa de 'Sálvame' | TELECINCO

 

Per acabar d'arrodonir les seves paraules, li va llançar una idea a Olvido que podria ajudar-la a calmar la seva consciència: «Si tant t'importen, tens una casa gran: cedeix-los la teva».

La casa de Toño ja ha sortit a subhasta

Malgrat tots els impediments que ha intentat posar Toño Sanchís perquè es fes efectiu l'embargament dels seus béns, finalment el seu immoble ha sortit a subhasta, cosa que ha alegrat molt a Belén Esteban, qui per fi podrà recuperar tots els diners que se li deuen.

  • Notícia relacionada: L'immoble de Toño Sanchís surt a subhasta per 266.815 euros

Comentaris

envia el comentari