Belén Esteban es casarà amb la seva parella Manuel Marcos

La col·laboradora més famosa de Telecinco ha donat una notícia d'allò més cridanera després de derrotar als tribunals al seu exrepresentant Toño Sanchís
Belén Esteban es casarà amb la seva parella Miguel Marcos. | CatalunyaDiari.cat

 

Notícia bomba a l'entorn de 'Sálvame': Belén Esteban ha anunciat que es casa amb la seva parella Miguel Marcos. L'exclusiva, venuda i avançada per 'Lecturas', arriba després d'unes vacances d'allò més romàntiques i d'un estiu que, segons va explicar la meteixa Esteban, ha servit per reflexionar. Una premissa, doncs, que sembla ara concluida amb la notícia de l'enllaç entre Esteban i Miguel Marcos. 

 

Tot sembla indicar, d'altra banda, que la boda arriba en un dels millors moments de la parella que fa només uns mesos va estar a Nova York gaudint d'uns dies plens de turisme y descans. Les vacances, però, no es van aturar en aquest punt, ja que després de fer un breu recés a Madrid, la col·laoradora de 'Sálvame' i la seva parella van tornar a fer les maletes per anar a Benidorm allotjant-se en un dels hotels més luxosos de la zona.

 

Ara, doncs, l'exparella de Jesulín de Ubrique afronta un dels fets més importants de la seva vida: una segona oportunitat per vestir-se de núvia i declarar el seu amor a Miguel Marcos.

 

Un moment decisiu per Belén Esteban 

La notícia del seu casament amb Miguel Marcos arriba després que la col·laboradora de Telecinco derrotés en els tribunals al seu exrepresentant Toño Sanchís. Esteban, així mateix, ha sabut esperar el seu moment ideal, lluny d'escenaris judicials i controvèrsies, per formalitzar el seu enllaç amb Miguel Marcos. 

 

Cal esmentar també que es tracta d'una etapa totalment renovada per Belén Esteban. I és que la controvertida col·laboradora de televisió ha superat, definitivament, la crisi glucèmica i els problemes de salut que havia patit just abans de conèixer la seva actual parella.

 

  

 

 

Miguel Marcos és la parella de Belén Esteban des de l'any 2014. | CatalunyaDiari.cat
 
 

Belén i Marcos, en aquest sentit, es van conèixer l'any 2014, just quan Belén estava malalta i Marcos va ser un dels detonants de la seva recuperació. Ara, doncs, la seva relació farà un pas definitiu i ambdós formalitzaràn la seva relació d'aquí pocs mesos.