Belén Esteban segueix els passos de Màxim Huerta i presenta la seva candidatura al ministeri d'Hisenda

La controvertida col·laboradora de 'Sálvame' va felicitar al nou ministre, Màxim Huerta

Belén Esteban le responde a TOño
Belén Esteban, en una imatge d'arxiu | Telecinco

La sorprenent arribada de Màxim Huerta al govern espanyol sembla haver tocat el crostó de Belén Esteban. El nomenament del periodista i escriptor habitual de 'El Programa de Ana Rosa' sembla haver obert els ministeris al món de la televisió i la controvertida col·laboradora de 'Sálvame' també ha volgut dir-hi la seva. I en fer-ho, així mateix, ha sorprès molta gent.  

«És extraordinari», va valorar Esteban assegurant que aplaudia la incorporació de Huerta a l'executiu de Pedro Sánchez. En aquest context, Esteban va explicar que Huerta era una persona «molt atenta» i que l'ha «recolzat quan he estat malament». Per això mateix, va afegir: «Màxim està molt capacitat, me'n alegro molt per la seva mare».

Ministra Belén Esteban

Al fil de l'explicació, la presentadora del programa Carlota Corredissa va aprofitar la ben entesa per preguntar a Esteban si es veuria capacitada per assumir el rol que acaba d'acceptar Huerta. Així mateix, Belén Esteban no es va arronsar i va dir que si, que s'hi veia més que capacitada.

«Ministra d'Hisenda», va exclamar ràpidament Esteban, en assegurar que li agradaria molt ocupar aquest càrrec. Fent honor al sobrenom de 'Princesa del Poble', aquesta va sentenciar: «Abaixaria els impostos i garantiria una millor sanitat i educació pública»

La contundent frase de Belén Esteban va provocar grans somriures al plató, tot i que ella es va mostrar d'allò més confiada de les seves possibilitats

Màxim Huerta, un ministre controvertit 

El ministre de Cultura, Màxim Huerta
El ministre de Cultura, Màxim Huerta | Europa Press

 

Ho és, així mateix, per haver citat Umberto Eco en assegurar que «odio els esportistes» en una publiació que va fer l'any 2010. Tot i dir ahir que «m'agrada l'esport, però no m'agrada practicar-lo», la revelació va cridar l'atenció de molts, ja que aquest havia renegat obertament de l'esport


Comentaris

envia el comentari