rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Belén Esteban es va casar amb Fran Álvarez «enamorada de Jesulín»

L'exmarit de la televisiva va considerar que és una dona «prepotent» i «egocèntrica»
Fran Álvarez parla dels motius pels quals el seu matrimoni amb Belén Esteban no va funcionar | Mediaset

 

Fran Álvarez va convertir-se en un personatge mediàtic arran del seu matrimoni amb Belén Esteban. Ara, cinc anys després del divorci, l'exmarit de la col·laboradora televisiva torna a posar-se davant de les càmeres, a l'espera que es confirmi la seva presència a 'Supervivientes'. Mentrestant, ha explicat a 'Lecturas' els motius pels quals el seu enllaç no va funcionar.

 

«Es va casar amb mi enamorada de Jesulín», va assegurar Fran. En aquest sentit, va opinar que ho devia fer «per despit», ja que durant tota la seva relació va continuar tenint «una obsessió» cap al torero. Per això, va reconèixer, la seva història estava destinada al fracàs, motiu pel qual es van acabar separant només quatre anys després de comprometre's.

Davant de l'impacte mediàtic que pot recuperar Fran Álvarez, Belén Esteban ha demostrat el seu rebuig a què es converteixi en un habitual a les televisions, pel que ha demanat que deixi de parlar amb mitjans. «Parlo quan em dona la gana», va assegurar, afegint que sempre ho farà «sense falta a ningú», a diferència de la tertuliana, que «falta el respecte a les persones».

 

La boda de Fran Álvarez i Belén Esteban | Cedida

 

Finalment, preguntat per la seva opinió sobre el suggeriment de la seva exdona que invertís els seus beneficis en teràpies per addiccions, Fran va lamentar el «rancor i odi que em té». En aquest sentit, va assegurar que «només li agraden els diners», considerant-la una persona «egocèntrica i prepotent», que és feliç fent mal a altres persones.

En la recta final de la rehabilitació

Preguntat sobre les addiccions, Fran Álvarez va reconèixer haver estat alcohòlic i haver patit altres problemes. No obstant això, va assegurar que el tractament està sent favorable, doncs va «a una clínica privada». L'exmarit de Belén Esteban té un «psicòleg, nutricionista i entrenador personal» que vetllen pel seu benestar, a més d'anar habitualment a meditar i al gimnàs.

 

Finalment, va confirmar que ha deixat l'alcohol i també «les festes». «M'estic recuperant. Ningú sap el que és fins que ho passa. Aquesta és una lluita per sempre i conec les meves limitacions», va afegir. «He canviat d'una mala vida a una bona», va concloure Fran Álvarez, motivat pels reptes que està prop d'encarar.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris