Belén Esteban critica el «mal» concurs de Mila Ximénez a 'GH VIP'

La princesa del poble ha assegurat que no ho fa per venjança

A Belén Esteban no li agrada el concurs que està realitzant Mila Ximénez
A Belén Esteban no li agrada el concurs que està realitzant Mila Ximénez | TELECINCO

‘GH VIP’ només fa dues setmanes que ha començat i ja està portant cua pels continus conflictes en què es troben immersos els seus habitants. Una de les protagonistes indiscutibles d’aquesta edició està sent la col·laboradora Mila Ximénez, per la guerra que està donant i perquè la seva experiència dins la casa no està resultant gens tranquil·la ni satisfactòria, ans al contrari, es troba ficada en tots els conflictes i discussions que comencen a la casa de Guadalix.

 

Belén Esteban es mostra molt crítica amb ella

Així doncs, a ‘Sálvame’ s’ha volgut comentar el seu concurs, i una de les col·laboradores que més crítica s’ha mostrat amb ella ha estat la seva companya Belén Esteban. Al contrari que quan Mila va concursar a ‘Supervivientes’, que segons Belén ho va fer molt bé i sí que la va defensar, aquest cop, la princesa del poble opina que no ho està fent gens bé.

 

Mila desfogant-se en el confessionari de 'GH VIP'
Mila desfogant-se en el confessionari de 'GH VIP' | TELECINCO

 

«Aquesta senyora va anar a ‘Supervivientes’ i vaig donar la cara per ella. El que no puc dir és que ho fa bé quan veig que ho està fent com el cul. I em dol, us ho dic. Jo sé que quan surti de la casa s’enfadarà amb mi però he de ser sincera. M’agradaria que Mila estigués bé, però no la veig gens bé dins la casa», ha assegurat la de San Blas.

 

Assegura que no la critica per venjança

La col·laboradora també ha assegurat que no diu tot això per venjança, ja que algunes persones li han comentat que critica a Mila perquè ella va ser molt crítica amb Belén quan va estar a la casa de Guadalix: «L’única cosa que em diu la gent és que m’estic venjant de Mila. I no m’agrada que em diguin això», ha assegurat.

 

Belén però, no tira la tovallola i encara manté un bri d’esperança perquè canviï la situació de Mila, mostrant-se optimista davant d’un possible canvi en l’actitud de la col·laboradora: «Espero que ens sorprengui amb coses bones», ha expressat.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari