Fotomuntatge de Belén Esteban i Miguel Marcos

Belén Esteban comunica a Miguel Marcos el futur del seu embaràs

Belén Esteban parla sobre els rumors d'un possible embaràs i confessa un dels secrets que guarda amb el marit

A Belén Esteban no li ha costat mai compartir la seva vida amb els seus seguidors. Des que va començar el seu camí a la televisió, la periodista sempre s'ha mostrat molt propera i sincera amb l'audiència de Telecinco.

Més d'una vegada, la col·laboradora ha explicat alguna divertida anècdota sobre la seva vida íntima amb Miguel.

Ara, i després de negar els rumors d'un possible nou embaràs, la mare d'Andrea Janeiro ha tornat a ser el centre d'atenció.

Les paraules de la seva companya Carmen Borrego han fet que Belén Esteban digui un dels secrets més íntims que té amb el seu marit.

Primer pla de Belén Esteban somrient molt feliç
Belén Esteban sempre ha sigut molt transparent amb l'audiència de Telecinco. | GTRES

El 4 de març passat, la germana de Terelu Campos va anar al Polígrafo Deluxe, on es va atrevir a explicar algunes experiències sexuals que ha viscut des de la joventut.

I, encara que ella era la protagonista de la nit, el testimoni de la Belén va fer que Carmen Borrego es quedés en un segon pla.

Tot i respondre preguntes com: «és cert que vas perdre la gana sexual quan et van treure la papada i part de les parpelles?», la confessió de Belén Esteban va robar l'atenció dels seus companys.

Belén Esteban explica les seves intimitats amb Miguel

Si hi ha alguna cosa que caracteritza a Belén Esteban és la seva naturalitat i sinceritat  amb l'audiència de Telecinco. Durant aquest polígraf, Belén es va atrevir a parlar d'una morbosa afició que comparteix amb el seu marit.

La col·laboradora no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de confessar que, durant esdeveniments i reunions, el seu marit i ella es fiquen mà per sota la taula. «A mi m'encanta estar amb el meu marit en un sopar i coquetejar i tocar», va dir amb un somriure còmplice.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Belén Esteban explica les seves intimitats amb Miguel Marcos. | EUROPA PRESS

La tertuliana va dir que li encanta tocar «el paquet» a Miguel. «I ell a mi la meva part íntima», va dir provocant les rialles dels seus companys. «Andrea, treu la tele, sius plau», li va demanar a la seva filla en adonar-se que podria estar veient el programa.

Belén Esteban parla del seu possible embaràs

Belén Esteban sempre ha parlat de les ganes que té de donar-li un germà a la seva filla Andrea. Ara, i amb l'embaràs de María José Campanario en un estat molt avançat, els rumors han començat a aparèixer.

Des que Jesulín d'Ubrique i la seva dona van dir aquesta bona notícia públicament, són moltes les persones que han dit que Belén Esteban i Miguel Marcos també s'haurien animat a tindre un fill.

A principis de març, la col·laboradora de Sálvame va parlar sobre això per aclarir tots aquests rumors. «Sincerament, si m'hagués volgut quedar embarassada, ja m'hauria quedat», va explicar molt clara.

«Quan va passar allò de María José, tothom em preguntava. Fa 8 anys que estic amb Miguel. Casats farem 3 anys al juny, i m'encantaria quedar-me embarassada, sobretot per Miguel», li va dir a Carlota Corredera.

Encara que ella té molta il·lusió de tenir un fill amb l'amor de la seva vida, sap que la seva situació no és la més bona. «Tinc 48 anys. Soc diabètica i seria un embaràs d'alt risc».

Però Belén Esteban no tanca cap porta. La tertuliana no està buscant un embaràs, però tampoc està posant remeis perquè això no passi.

«Ho hem intentat de manera natural, però no ho hem aconseguit. No és una cosa que em preocupi, encara que ho segueixo intentant, ¿eh? Però la Covid ens ha frenat».