Belén Esteban confessa que el seu germà pateix fibromiàlgia

La col·laboradora de 'Sálvame' ha explicat que Juan Pedro va en cadira de rodes des de fa un mes i mig

Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban ha explicat que la malaltia és molt dura tant per al pacient com per als familiars | Telecinco

Una notícia inesperada va trasbalsar els col·laboradors de 'Sálvame'. Tot va començar mentre parlaven sobre el cas de María José Campanario, la qual pateix fibromiàlgia i ha hagut d'ingressar de nou a l'Hospital de Villamartín per aquest motiu. En un dels moments que Belén Esteban va demanar la paraula com a col·laboradora del programa de Telecinco, va fer una confessió que va deixar bocabadats als seus companys.

Fa un mes i mig que va amb cadira de rodes

Belén Esteban ho explicarà tot quan els seus advocats li donin el vist-i-plau
Belén Esteban en una imatge d'arxiu | TELECINCO 

La 'princesa del pueblo', va dir que el seu germà Juan Pedro pateix la mateixa malaltia crònica que la dona de Jesulín de Ubrique. Com a conseqüència d'aquest diagnòstic, fa un mes i mig que ha d'anar en cadira de rodes, ja que la fibromiàlgia provoca un malestar general als músculs, articulacions i ossos.

A nivell emocional, aquesta malaltia també té les seves repercussions. En aquest sentit, Esteban va assegurar que «els malalts i les famílies ho passen molt malament, és una malaltia molt dura». Cal recordar que la fibromiàlgia encara no té cura i que els metges només poden pal·liar els seus símptomes amb medicaments. La col·laboradora de 'Sálvame' també va fer referència al seu casament amb Miguel Marcos, que se celebrarà el pròxim 22 de juliol, dient que desitja de tot cor que el seu germà «pugui gaudir de la boda».

Lady Gaga i altres famosos amb la malaltia

Tal com es va parlar durant el programa, María José Campanario també pateix aquesta malaltia des de fa uns deu anys i ha patit diferents crisis de salut des que li van detectar. La darrera ocasió ha sigut recentment, que ha hagut d'ingressar a l'hospital en cadira de rodes i amb la companyia del seu marit.

Imatge d'arxiu de Maria José Campanario en la gala benèfica per la fibromiàlgia | Hola  

Altres personatges famosos de tot el món pateixen fibromiàlgia, com és el cas de Lady Gaga que va decidir fer pública la seva malaltia el 2017 perquè va haver de posposar la seva gira europea com a conseqüència de les molèsties que estava patint per aquest motiu. A nivell nacional, la mare de Sofía Suescun, Maite Galdeano, també va revelar l'any passat que pateix fibromiàlgia. En el seu cas, el nivell de la malaltia està una mica avançat i li han atorgat la invalidesa.


Comentaris

envia el comentari