Belén Esteban confessa que la seva filla té l'os maxilofacial poc desenvolupat

CatalunyaDiari.cat

Andrea Janeiro | Cedida

  Dijous passat, 20 de juliol, Andrea Janeiro va fer la majoria d'edat i mig Espanya estava ansiosa per conèixer realment com era la filla de Belén Esteban. Quan va passar el primer minut del dia, els mitjans de comunicació van omplir les pàgines web amb milers de fotografies de la jove. Un fet que es va convertir en el tema més comentat del dia a les xarxes socials i que va aconseguir la primera posició de tendències a Twitter. Per aquesta raó, les reaccions dels usuaris de les xarxes socials no es van fer esperar i van omplir de mems les xarxes felicitant-la però sobretot amb durs comentaris cap a la filla de Belén Esteban pel seu físic, concretament per la seva mandíbula.

Si anem uns anys enrere, potser recordem el fort enfrontament entre Belén Esteban i Carmen Lomana que va treure de polleguera la princesa del poble que va arribar a confessar el problema de salut que tenia la seva filla a la zona de la mandíbula. Tot va començar quan Carmen Lomana va criticar la filla de Belén Esteban i la seva mare l'any 2011: «Belén Esteban és una persona que crea conflictes. Belén sense la seva filla i sense Jesulín no té valor. Belén no té arguments, no l'he vist mai argumentar. Si alguna vegada he parlat de l'Andrea, és per dir que és una nena grassoneta, una monada, molt bona, però la seva mare s'hauria de preocupar més de portar-la a un endocrí, que l'aprimés, i que li arreglés un altre problema que té a la mandíbula».

Després d'aquestes dures declaracions de Carmen, molta gent va animar la col·laboradora de televisió a denunciar-la per les seves acusacions. Belén va voler contestar i aclarir aquests comentaris de Lomana, en què explica clarament quin problema té Andrea: «El meu embaràs va ser d'alt risc per la diabetis i per això a Andrea l'os maxilofacial no se li va desenvolupar prou. Es pot operar, però encara és massa jove, s'ha de desenvolupar més».

A més, Belén va voler aclarir també en aquest moment que la seva filla no era maleducada: «Andrea és la millor cosa que tinc, no he de demostrar res a ningú, en tinc prou d'anar a casa meva i veure la meva filla, i és feliç i bona nena perquè encara que jo sigui maleducada, la meva filla té una educació i tota la classe que té molta gent, sobretot els valors humans». Cal destacar que aquestes polèmiques paraules les va pronunciar Carmen Lomana el dimecres 20 d'abril de l'any 2011 al programa ‘Enemigos íntimos’. Belén ja va sortir defensant la seva filla per aquest polèmic atac de Lomana i va deixar ben clar tota la veritat sobre els problemes de salut d'Andrea.


Comentaris

envia el comentari