Primer pla de Belén Esteban amb un somriure

Belén Esteban confessa per sorpresa l'estat de David Flores Carrasco

Belén Esteban fa un pas enrere i revela la veritat

Belén Esteban es va convertir en tema de debat després d'unes paraules poc afortunades que li va dedicar a la filla de 'La Más Grande' a Sálvame.

La col·laboradora va tornar a qüestionar el paper com a mare de Rocío, just quan el seu fill passa per un moment delicat. Conscient de l'enrenou que van causar les seves paraules, l'ex de Jesulín es va voler justificar revelant la seva preocupació per l'estat de salut de David.

Belén sap molt bé que qualsevol cosa relacionada amb la dona de Fidel la pot ficar en un embolic. Així i tot, això no li va impedir fer pública la seva opinió sobre el fet que Olga hagi expulsat de casa seva el fill del seu exmarit. Va assenyalar directament Rocío i ara rectificava fent un pas enrere.

Belén Esteban revela l'estat del fill de Rocío

Belén Esteban va fer un comentari el passat dilluns 9 de gener que va fer reaccionar els defensors de Rocío. El fet que la col·laboradora qüestionés que la filla de la de Chipiona no reaccionés en veure el seu fill pel carrer no va agradar a l'audiència.

Aquesta setmana saltava la notícia que Olga havia decidit que David deixés de viure amb ella i Belén va esclatar. «No entenc Rocío, el nen amb Olga, el nen amb Marta Riesco... I Rocío?», va preguntar. «Quina pena! Perquè a Rocío Flores entenc que no la vulgui veure la seva mare, però el que no entenc és que no vegi el nen», va assenyalar.

Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban ha estat criticada per qüestionar de nou la filla de Rocío Jurado. | Telecinco
 

Ràpidament les xarxes es van incendiar amb les seves declaracions i l'ex de Jesulín ha hagut de matisar les seves paraules. Ho feia dimarts, fent un pas enrere i justificant-se, traient a la llum l'estat de David.

«Quan jo vaig dir ahir que em fa pena que no faci res pel nen, jo sé què és la violència vicària, m'ha quedat molt clar», va començar dient. «A mi em fa pena que una persona tan especial com el fill de Rocío hagi d'estar patint», va afegir.

Foto de David Flores Carrasco pel carrer.
Belén Esteban afirma que David Flores està patint molt. | GTRES
 

Per a Belén, la principal víctima de tot és David que, a causa de la seva discapacitat, no és capaç de comprendre què està passant. Veure's apartat d'Olga li ha generat un estat de tristesa que la col·laboradora no accepta. Per això torna a qüestionar el paper com a mare de Rocío per no ajudar el seu fill.

Belén Esteban ha caigut al parany

Belén Esteban va contribuir, sense saber-ho, al pla que està orquestrant Antonio David. Un cop més, l'exguàrdia civil surt impune d'una guerra on les dones del seu entorn carreguen unes contra les altres.

El net de Rocío Jurado ha estat, en aquesta ocasió, l'arma que s'ha fet servir per tornar a victimitzar Rocío. Coneixent la sensibilitat especial de David, veure'l sense una figura materna ha esquitxat de ple la filla de 'La Más Grande'. Justament el que sempre ha fet Antonio David.

Foto de Belén Esteban somrient i mirant a càmera des del plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban aconsegueix de nou que Rocío sigui revictimitzada. | Telecinco
 

«Hauríem de mantenir-la fora perquè en aquesta guerra el director d'orquestra torna a fer servir dues dones, volent involucrar-la de nou i que la titllem de mala mare», va explicar Patiño.

Belén, en lloc d'atendre les explicacions que va fer Rocío sobre el distanciament del seu fill, va caure al parany. Va tornar a assenyalar-la, demostrant que no havia entès res del testimoni de la filla de 'La Más Grande' al seu documental.

«Va explicar al seu dia que quan va estar dos anys amb el seu fill va veure que tant la germana com el seu pare movien els fils», li va recordar la presentadora. «El patiment del noi era tan brutal que rebia trucades constants de la seva germana i del seu pare», va afegir. «Va decidir quedar davant de tothom com una mare qüestionada», va sentenciar María.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp