Muntatge Andrea Janeiro i Belén Esteban

Belén Esteban confirma que la seva filla Andrea Janeiro se n'ha anat

Belén Esteban ha gaudit d'una Setmana Santa molt familiar

Belén Esteban està feliç perquè sap que la pandèmia ha arribat gairebé al seu final, situació que li permetrà fer més plans i ser a prop dels seus. Especialment, Belén ha patit l'absència de la persona que més estima en aquest món, a més de la seva filla Andrea.

Parlem de Carmen Menéndez, mare de la col·laboradora de Sálvame i que gairebé no ha pogut veure en aquests dos anys que portem de pandèmia. Una absència que es va allargar i que ha entristit a Belén en l'època més dura de la covid, com va ser el confinament del 2020.

Belén Esteban somrient amb una jaqueta vermella.
Belén Esteban no ha dubtat en anar a veure a la seva família en aquesta Setmana Santa | GTRES

Fa unes setmanes, Belén Esteban reconeixia públicament que l'ha afectat molt haver de passar aquests dos anys allunyada de Carmen, ja que no viu a Madrid. La mare d'Esteban viu des de fa anys a una localitat mediterrània que s'omple de turistes durant gran part de l'any.

La Setmana Santa més familiar de Belén Esteban

Ens referim a Benidorm, la ciutat dels gratacels on viu la mare de Belén. Això sí, viure allà ha provocat que totes dues no es vegin tot el que haurien volgut.

Belén recordava la setmana passada a Sálvame que el més complicat d'aquesta pandèmia havia estat ser lluny de la seva mare. Per sort, tot ha canviat, i poques hores de la retirada de les mascaretes a interiors, la col·laboradora ha aprofitat l'ocasió per viatjar.

I és que la madrilenya ha decidit que passaria la Setmana Santa amb la seva família. La tertuliana se n'ha anat amb la seva filla Andrea fins a la costa Mediterrània per passar aquests dies amb els seus éssers estimats.

Belén Esteban desconnecta de 'Sálvame' visitant la seva família

Ha estat la mateixa col·laboradora qui ha compartit alguns moments del que han estat aquests dies de relax. «La meva Setmana Santa, es pot ser més feliç, doncs jo ho sóc», publicava Belén Esteban amb una foto del seu nebot.

belen-esteban-amb-un-nen
Belén Esteban amb el seu nebot durant les vacances de Setmana Santa | Instagram

El cas és que el retrobament més emotiu ha estat el que ha viscut amb la seva mare. Belén Esteban sent un amor infinit cap a ella i sempre ho demostra a les seves xarxes.

«La meva família», escrivia amb una foto en què la col·laboradora de Telecinco surt somrient asseguda a sobre del seu familiar. La foto ha estat acompanyada de molts comentaris plens d'afecte per a la Belén.

Han estat uns dies en què Belén ha estat més activa del normal a les xarxes socials. Durant els quatre dies que ha tingut vacances, Belén confessava al seu milió de seguidors quin és un dels seus talents més amagats. I és que ha pujat al seu compte d'Instagram una foto asseguda davant d'un piano, cosa que ha cridat l'atenció de molts dels seus fans.

Belén Esteban preparada per afrontar el seu nou repte televisiu

D'altra banda, Supervivientes 2022 és a tres dies de començar i Belén Esteban tindrà un paper fonamental gràcies a un dels participants al reality. I és que la madrilenya serà una de les dues defensores d'Anabel Pantoja al plató.

Belén Esteban
Belén Esteban afrontarà un nou repte com a defensora d'Anabel Pantoja a Supervivientes | Instagram

Una missió en què té posades moltes ganes per aconseguir que la seva amiga Anabel arribi tan lluny com sigui possible. Parlem del mateix reality que anys enrere va acabar abandonant.

Belén vol començar aquesta nova etapa en què no dubtarà a defensar per sobre de tot i de tothom la seva amiga, sempre que ho necessiti.