Imatge de Belén Esteban

Belén Esteban confirma la nova parella a Telecinco

Belén Esteban sap que Kiko Hernández ja no s'amaga

Mentre que Kiko Hernández segueix desesperat per negar el que és evident, cada vegada hi ha més proves que deixen al descobert la seva relació amb Fran Antón.

I és que el col·laborador ja no aconsegueix enganyar ningú, i menys als companys que el coneixen tan bé. Entre ells, Belén Esteban, que té molt clar que el col·laborador està enamorat. «Crec que Kiko Hernández està enamorat, crec que està amb Fran Antón i li desitjo tota la felicitat del món», assegurava.

Foto de Belén Esteban somrient i mirant a càmera des del plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban sospita que Kiko Hernández amaga la relació | Telecinco

Un comentari que no va fer gens de gràcia a Hernández, que es mostrava força molest. «Doncs que visquin els nuvis!», deixava anar en to sarcàstic. «M'enfado perquè com que no hi ha res, no pots dir que ho creus i ja està», li retreia a la de Paracuellos.

Encara que a ella semblava donar-li igual i insistia: «És que ho veig feliç. En això em baso». «No estic ni amb Fran Antón ni amb un hipopòtam... però estic feliç», aclaria Kiko Hernández malgrat que ningú sembla creure'l.

«Donen a entendre que som parella i no és així, tant de bo estigués enamorat i tingués algú, però no», repetia el col·laborador de Sálvame una vegada més.

Foto de Kiko Hernández.
Kiko Hernández dona la millor notícia amb el seu amic especial | GTRES

«Ni tan sols som amics íntims, només amics, treballem junts al teatre. Si em prenc una copa amb ell, som parella?», preguntava als seus companys.

Però, malgrat que Kiko insisteix a negar-ho, la veritat és que la seva actitud resulta molt sospitosa. De fet, arribava fins al punt d'amagar-se al maleter del cotxe d'Antón perquè no l'enxampessin.

Fa unes setmanes, la parella gaudia d'unes vacances a Melilla, on van ser vists per diversos testimonis passejant dels més còmplices i somrients. No obstant això, van fer fins i tot l'impossible per esquivar els fotògrafs.

Kiko Hernández insisteix a negar la seva relació amb Fran Antón

«Kiko i Fran van sortir amb un cotxe diferent, que és del cosí de Fran, i Kiko va sortir al maleter del cotxe», asseguren. «Quan arriben a l'hotel saben que els periodistes hi són i sol·liciten entrar per la zona de muntacàrregues, és físicament impossible que els fotografiïn aquí», explicava un dels presents.

De fet, des de l'entorn d'Hernández ja comencen a cansar-se de tant secretisme i fins i tot sospiten que poden ser ells mateixos els que filtrin a la premsa els seus moviments.

I és que tots els col·laboradors insisteixen en el mateix. «L'he vist més lliure, més maco, com de menjar arròs cada dia», assenyalava el Maestro Joao.

Fotomuntatge de Kiko Hernández amb un amic.
Kiko Hernández ha estat enxampat diverses vegades | CatalunyaDiari

«Tu recordes com de guapa es va posar la infanta Elena quan es casaria amb Marichalar?», afegia. «Estava maquíssima, i la gent deia que estava fent arròs cada dia. Se't queda un altre aspecte, com a ell», assegurava.

Mentre que Kiko insistia que simplement es cuidava molt. «No és cuidar-se, és la brillantor», aclaria Joao. «Però el que em fa sospitar és una conversa amb Belén Rodríguez en un dinar en què vam treure el tema i va dir que d'això no en volia parlar. Tots ens vam quedar impactats. Era massa, i per això vaig pensar que hi hauria alguna cosa», revelava.

Kiko Hernández i Fran Antón
Kiko Hernández es nega a parlar sobre Fran Antón | Cedida

De moment, Hernández continua negant-se a confirmar o desmentir res. Tot i que l'opinió que té Antón sobre el col·laborador tampoc deixa cap mena de dubte.

«M'ha sorprès molt perquè és un paio encantador, generós, divertit, bon company, i ha estat un descobriment i ja som amics. Ha estat un plaer treballar-hi», deia fa un temps. Ara, només és qüestió de temps que tots dos confirmin el que ja s'ha convertit en un secret de domini públic.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp