Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban confirma els pitjors presagis sobre el seu estat després de l'operació

Belén Esteban no té bones notícies

Belén Esteban segueix ingressada a l'hospital després de sotmetre's a una operació de reconstrucció per l'accident que va patir al plató de Sálvame. I, encara que tot ha sortit bé, la veritat és que la tertuliana no té bones notícies.

El passat 25 d'abril, els col·laboradors del programa van haver de recrear una de les primeres proves de Supervivientes 2022.

Aquest joc consistia a mantenir-se el màxim temps possible penjat d'una barra a diversos metres del terra. Tot estava funcionant amb normalitat fins que de sobte Belén Esteban  va caure a terra.

Foto de Belén Esteban.
Belén Esteban té males notícies sobre la seva operació | Telecinco

«El turmell. M'he trencat el turmell!», va dir la tertuliana entre crits i plors. «L'he vist quan ha caigut i he sentit el soroll. Belén no acostuma a queixar-se», va assegurar Lydia Lozano, la seva rival a la prova.

Després de patir aquest accident, el primer que es va pensar és que la mare d'Andrea Janeiro s'havia fet un esquinç, però, després de sotmetre's a les primeres proves, es van adonar que la caiguda havia estat pitjor del que s'esperava. «Ja hi ha diagnòstic, s'ha trencat la tíbia i el peroné».

Ara ha sortit a la llum l'actual estat de Belén Esteban després de passar pel quiròfan per intentar arreglar aquestes dues complicades fractures.

Belén Esteban, molt preocupada per la intervenció

Aquest aparatós accidentha complicat la vida de Belén Esteban. La tertuliana de Telecinco ha hagut de deixar de banda tots els seus compromisos laborals per centrar-se de ple en la recuperació de la seva cama dreta.

Caiguda de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban es va trencar la tíbia i el peroné a Sálvame | Mediaset

I, encara que al principi es va dir que «no hauria de ser operada» i que «estaria immobilitzada unes 6 o 8 setmanes més o menys», finalment sembla que les coses seran diferents després d'haver de passar pel quiròfan.

Divendres passat, 6 de maig, i després de diverses visites a l'hospital, la dona de Miguel Marcos es va poder sotmetre a l'operació que li permetrà recuperar, a poc a poc, la vida d'abans.

Després d'endarrerir aquesta cita per les úlceres que l'escaiola li va produir a la pell, Belén Esteban finalment ha estat intervinguda. I, encara que la cirurgia va ser tot un èxit, avui dia, la col·laboradora de Sálvame encara no ha rebut l'alta hospitalària.

Aquest diumenge, 8 de maig, el programa Socialité ha informat de les novetats sobre l'estat de salut de la tertuliana.

Imatge de Belén Esteban en una ambulància.
Belén Esteban ha de passar per quiròfan després de trencar-se la tíbia i el peroné en directe | GTRES

Segons ha explicat la mateixa María Patiño, la seva companya de feina, es troba perfectament, però continua amb forts dolors a la zona afectada. Per això, els metges han decidit deixar-la ingressada uns dies més per tenir-la més controlada.

Després de sortir del quiròfan, Belén Esteban ha decidit desaparèixer del mapa. Des d'aleshores, ni els seus amics ni els seus companys de feina n'han sabut res. Una de les persones que ha intentat, sense èxit, contactar amb ella ha estat la presentadora d'aquest programa.

«Estic gairebé segura que té el telèfon desconnectat», ha dit la periodista. «Belén ha passat la nit malament, amb molts dolors», ha explicat a continuació.

«Per a ella era molt important poder operar-se. L'angoixava que s'endarrerís l'operació. Però és veritat que si està ingressada està més controlada», ha opinat la companya i amiga deBelén Esteban.