Belén Esteban confirma que la seva filla marxarà d'intercanvi a Londres

A més la col·laboradora de televisió ha explicat que la seva filla celebrarà la festa de aniversari a la discoteca Kapital de Madrid

Imatge d'Andrea Janeiro. | GTRES

 

Aquest dijous, 20 de juliol, Andrea Janerio ha complert la majoria d'edat i per fi hem pogut descobrir com és la seva cara sense píxels. La filla de Belén Esteban és el personatge més famós que faltava per arribar i per aquest motiu, aclaparava totes les mirades. L'expectació ha sigut màxima durant les primeres hores dels seus 18 anys. Belén per la seva part ha protegit durant molts anys a la seva filla i ha lluitat per ella tant com ha pogut, però ara la llei del menor que l'emparava ja no li serveix i per tant, comença una nova etapa per a la jove.

La seva mare ha fet les seves primeres declaracions el dia de l'aniversari de la seva filla. Com cada matí, al voltant de les nou, ha anat al bar de sempre a esmorzar amb les seves amigues. Després d'acabar d'esmorzar s'ha parat a parlar amb la premsa. Belén ha confirmat que aquesta nit a les deu se celebrarà la festa de la seva filla a la discoteca Kapital de Madrid.«Hi haurà un còctel y un sopar» ha explicat Belén. Però la de Paracuellos també ha desvelat un altre secret molt ben guardat sobre la seva filla Andrea. La jove s'ha apuntat a un programa d'intercanvi i estarà uns dies a Londres, tal com explica 'Lecturas'. Cal destacar que els nens amb qui Andrea s'intercanvia arribaran al llarg d'aquest dijous.


Comentaris

envia el comentari