Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban confirma que s'ha acabat l'amor: ell està a punt de marxar de casa

Belén Esteban ha estat testimoni d'una sorprenent notícia

Sens dubte, Belén Esteban és una de les tantes professionals del món del cor que està pendent del triangle amorós entre Anabel Pantoja, Yulen Pereira i Omar Sánchez. Però, no és l'única perquè aquesta història és una de les que està acaparant els programes de la petita pantalla últimament. Des que la influencer i el canari van decidir separar-se, tots els mitjans hi van posar el focus d'atenció. Sobretot quan cadascú aconseguia refer la seva vida amb el pas del temps.

En el cas de l'amiga de Belén Esteban, ho feia de la mà del seu company de concurs de Supervivientes. En canvi, Omar aconseguia il·lusionar-se novament amb Raquel Lozano, exconcursant de GH.

Ara, com calia esperar, acaba de fer-se pública una altra notícia que ha marcat un abans i un després en tota aquesta història. I és que la tertuliana ha descobert que el canari ha pres una dràstica decisió justament abans d'entrar al nou realityde Telecinco, Pesadilla en el Paraíso.

Belén Esteban
Belén Esteban ha descobert les intencions d'Omar Sánchez | Telecinco

 

Belén Esteban descobreix què ha passat

Ahir, 28 d'agost, se sumava un nou capítol a la història entre Anabel, Yulen i Omar. Per si no n'hi hagués prou amb tot l'escàndol mediàtic que es va formar quan la influencer i el canari  van oficialitzar la seva separació, encara continuen fent parlar molt.

A més, aquestes setmanes que ha passat l'amiga de Belén Esteban al costat del seu xicot a Eivissa, la sevillana també ha hagut de bregar amb el seu passat. I és que a l'illa, si més no s'ho esperava, es va retrobar amb el seu ex, que estava acompanyat per la seva nova parella.

Sens dubte, el moment que es va produir va ser summament tens. Però aquest fet va ser el tema de la setmana en alguns programes de la cadena. D'altra banda, també el focus mediàtic va començar a estar a sobre dels nous enamorats, ja que volien saber-ne tots els detalls.

Tot i això, sembla que l'amor entre Omar Sánchez i Raquel Lozano no ha arribat a bon port. Aquest diumenge 28 d'agost, es descobria per mitjà de Socialité que la nova parella de l'estiu havia arribat al final.

Va ser el mateix Kike Calleja qui oferia tots els detalls a María Patiño, la presentadora de l'espai. «En aquests moments et puc dir que hi ha un impàs en aquesta relació. Omar i Raquel han decidit que de moment ho deixaran en standby fins que ell surti del concurs. A veure què passa allà», explicava el reporter.

Davant d'aquesta bomba, la periodista no va dubtar a confessar el que opinava sobre això. «Els que arriben més tard entenen més de televisió que tu i jo», deia. Així mateix, amb aquestes paraules donava a entendre que aquesta decisió podria afavorir el canari al nou concurs on participarà.

De manera que una imminent ruptura amb la fisioterapeuta podria generar més expectació al seu pas per aquest reality. No hi ha cap dubte que serà així perquè la història d'amor entre l'ex d'Anabel Pantoja i Raquel Lozano ha aconseguit acaparar l'interès de la premsa.

D'altra banda, el reporter va voler transmetre la condició que havia posat l'exsupervivent davant d'aquesta relació amb l'exconcursant de GH . «Ell el que posa com a condició és que no l'enxampin en cap gest d'afecte amb Raquel fins que no tingui clar què vol fer amb la seva vida», revelava.

Foto d'Omar Sánchez i Raquel Lozano
La recent parella ha decidit no continuar amb la seva relació | Europa Press

De moment, doncs, la parella ha decidit deixar de banda la seva recent història d'amor. A més, només el temps dirà si tots dos, un cop acabat el concurs, voldran tornar al punt on eren.

Belén Esteban anuncia la seva tornada a Sálvame

Mentre que aquest escàndol segueix el seu curs, Belén Esteban, per la seva banda, segueix allunyada de la pantalla petita. Això sí, aquesta situació podria canviar en qualsevol moment.

Dins del que és possible, la tertuliana ha passat un excel·lent estiu acompanyada dels seus. I és que no ha parat de fer plans aquesta temporada. Però la col·laboradora ja sap que toca tornar a la rutina.

Precisament, el pròxim dilluns 5 de setembre, la dona de Miguel Marcos reprendrà el seu lloc a Sálvame . Així mateix, ella ho ha confirmat a través de les seves xarxes socials.

«De tornada a casa. Ha estat un estiu d'estar amb els meus i de recuperar-me, com m'ha dit el metge, amb passejades i nedant. Torno el 5 de setembre al meu programa amb moltes ganes», escrivia il·lusionada amb unes imatges que resumeixen a la perfecció les seves vacances.