Belén Esteban cridant

Belén Esteban revela per fi la notícia que més esperava el seu marit Miguel

La de Paracuellos ha trobat una gran rival als seus negocis

Belén Esteban s'ha convertit en la reina dels gaspatxos. Aquest és l'èxit del seu negoci, que fins i tot ha fet el salt a escala internacional.

La seva marca d'alimentació, Sabores de l'Esteban, ha crescut a passos de gegant aquests últims anys.

Encara que l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) va considerar el seu gaspatxo com un dels pitjors del mercat, va obtenir una nota de 64 punts sobre 100.

Belén Esteban amb els seus nous productes de fons.
Belén Esteban promocionant els seus productes. | Europa Press 

Tot i això, Belén Esteban no ha tirat la tovallola. De fet, durant l'estiu passat les xifres de vendes van superar totes les expectatives més d'un 50 %.

La fàbrica on s'elaboren els productes va haver d'augmentar el personal. A més, al gaspatxo i salmorejo se sumaven altres creacions com les cremes.

«Estan per llepar-se'n els dits, també naturals, sense conservants, sense colorants», deia.

«També hi haurà un producte estrella que encara no puc dir, però que serà una bomba», anunciava emocionada abans del llançament de les famoses patates.

Fa uns mesos, Esteban sorprenia amb l'expansió del seu negoci ni més ni menys que a Dubai.

Belén Esteban.
La col·laboradora de 'Sálvame' envoltada de gent en un mercat. | GTRES 

«Sé que hi ha molta gent que no pot amb mi, i els respecto, és clar, però sé que hi ha altres persones que sí que m'aprecien», reconeixia.

«A tots agraeixo que hagin confiat en mi perquè Sabores de l'Esteban es quedarà».

Encara en un somni, la col·laboradora intentava assimilar que els seus productes haguessin arribat a una de les fires d'alimentació més importants del món.

L'èxit imparable de Belén Esteban als negocis

«Era un dels meus objectius, perquè vull que els meus productes estiguin a Espanya, però em feia molta il·lusió llançar-los a l'estranger. Sobretot a Dubai, que és un lloc que em crida molt l'atenció», afegia.

«Estic molt contenta perquè ha comportat molt esforç, però també il·lusió». Des del primer moment, l'ex de Jesulín va voler diferenciar entre el personatge i l'empresa.

«M'han pres seriosament com a empresària des del primer moment, no he tingut problemes amb ningú, m'ho he currat i anem a poc a poc; prefereixo pocs productes, i bons», explicava.

Foto de Belén Esteban.
A Belén Esteban podria haver-li sortit una gran rival als negocis. | Telecinco 

«Hi ha moltíssima feina darrere de tot això, però també precisament per això estic tan contenta i satisfeta. Mai llençaré la tovallola».

«Ho dec tot a la gent, que ha acollit tot de meravella en un món com el de l'alimentació, que és molt complicat. Al consumidor no se'l pot enganyar», assegurava.

No obstant això, és possible que a la reina dels gaspatxos li hagi sortit una dura competidora.

Un rostre conegut segueix els passos de Belén Esteban

Concretament Ana María Aldón, dona d'Ortega Cano, que acaba de prestar la seva imatge a un gaspatxo de la competència.

Alguna cosa davant el que estaria encantada, ja que preparen el seu llançament amb una campanya publicitària amb magnificència.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón té grans plans de futur. | Telecinco 

Un gran projecte professional que arriba en un moment força complicat per a la col·laboradora, que travessa una forta crisi amb el seu marit.

Però, malgrat això, queda clar que Aldón ha aconseguit fer-se un nom per si mateixa i ha esdevingut un fenomen imparable.

I és que les marques se la rifen, publicitant a les xarxes socials botigues de roba, restaurants i fins i tot matalassos.

Ella mateixa deixava clar que «de l'economia del seu marit no en té ni idea. No estic passant un mal moment, però tinc diversos projectes al davant i en tenia la necessitat i m'ha donat la gana».

«El que és meu, és meu, i jo no ho vull demanar a ningú».